.

.

Регулируема каишка за очила KSACLE - Надграждане 4 комплекта Презрамки за точки без опашка, Универсален Фиксатор за очила с въже, Спортен каишка за притежателя на слън?

Регулируема каишка за очила KSACLE - Надграждане 4 комплекта Презрамки за точки без опашка, Универсален Фиксатор за очила с въже, Спортен

BGN 0.33
Продукти

50% силиконПроизведено в КН или са внесени. 【Съвети 】 На шнуре предлага гъвкави кубичен ключ и малък пръстен, които позволяват да се регулира каишка в зависимост от големината на главата и ефективно предотвратяват подхлъзване точки. Те могат лесно да бъдат коригирани в зависимост от вашите предпочитания. 【Създаден за комфорт】 Този хонорар, за точки не ще бъде нито твърде тугим, нито прекалено свободни, поради своята еластичност, както и лесно бързо да се облича и да стреля. 【Висока приложимост】 Благодарение на екологично чист силиконовому на материала и эластичному нейлоновому материала, той е без мирис и не е токсичен, достатъчно мек и безопасен за носене на главата, той никога не ще се намокри от пот, че безопасно и меко за ежедневна употреба. 【Меки и удобни】 Нашите въжета за очила за мъже и жени са направени от высокоэластичного силикон + еластичен нейлонового материал, водоустойчив, бързо съхнещи, лек, много мек за уши, ги е удобно за носене по време на спорт или игри непослушни момчета. 【100% удовлетвореност】 Нашите KSACLE предлагат с 12 месеца безпроблемно гаранция и приветливо обслужване.Ако не сте доволни от вашите поръчки, моля свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви помогнем да замени или да върне парите, ако има някакъв проблем с нашите продукти, свържете се с нас и ние ще бъдем много щастливи да реши вашите проблеми.Така че добавяйте в количката още сега!.

R

Продукти в категория