.

.

Сейф за книги Yosoo, Модерен Дизайн на Корици на книги, Брава с разблокировкой парола, за сигурността на семейството или пътуване с ценни неща (Червен)

Сейф за книги Yosoo, Модерен Дизайн на Корици на книги, Брава с разблокировкой парола, за сигурността на семейството или пътуване с ценни

BGN 7.95
Продукти

【Използване на закрито】 : може просто да се постави на рафта с книги, или в килера, а също така и лесно да се постави на масичката за кафе или прикроватной нощното шкафче 【Стилна корица за книга】 : Този сейф с кодова брава може лесно да се интегрира с други книги или предмети на някоя етажерка или плот. 【Прилагането на 】 : Здрава и компактна стоманена кутия е много подходящ за съхранение на пари, паспорти, бижута и т. 【Сейф с парола】 : отключване с парола, стоманен сейф лесно отваряне чрез насилие, така че да можете безопасно да съхранявате своите вещи. 【Заплетени кутия за съхранение на】 : Можете безопасно да съхранявате ценни неща, много подходящ за сигурност на семейството или пътуване с ценности. Заплетени кутия за съхранение : Можете безопасно да съхранявате ценни неща, че е много подходящ софтуер за сигурност на семейството или пътуване с ценни неща. Стилна корица за книга : Този сейф с кодова брава може лесно да се интегрира с други книги или предмети на някоя етажерка или плот. Приложение : Здрава и компактна стоманена кутия е много подходящ за съхранение на пари, паспорти, бижута и т. Използването на закрито : може просто да се постави на рафта с книги, или в килера или лесно да се постави на масичката за кафе или прикроватной нощното шкафче. Сейф с парола : стоманена сейф лесно отваряне с помощта на парола, така че да можете безопасно да съхранявате своите вещи.Параметри : Тип на продукта : Безопасен Материал : стоманена плоча + пластмаса Стил : Заключване с парола Размер : приблизително 18x12x5,5 см / 7,1x4 дървен материал,7x2,2 Тегло на напречното сечение : около 484 г Осъществяване списък : 1 х стоманена сейф под формата на книга.

R

Продукти в категория