.

.

ПРЕНОСИМ Скоба за Пушка 90 бр. Къмпинг Ключодържатели във формата на Хамак, Случайни Квадратни Карабинери, Дежурен Чайник, Цветен Пръстен, Фиксирующее Връзка, Караб?

ПРЕНОСИМ Скоба за Пушка 90 бр. Къмпинг Ключодържатели във формата на Хамак, Случайни Квадратни Карабинери, Дежурен Чайник, Цветен Пръстен,

BGN 7.78
Продукти

алуминийПодвижна скоба за пушка : лесно се инсталира и отсоединяется, и можете да го използвате за подмяна на счупени ключалката.Обтегач-карабинер : Изработени от здрав материал за по-дълга употреба.Побързайте и го изберете.Карабинер за улицата : на Повърхността се подлага на окисление.Туризъм обтегач : Квадратно бърза връзка неръждаема стомана, повърхността се подлага на окисление.Карабинер за притежателя на бутилката : Благодарение на искусному производството им е лесно да се деформира или.Списък на опаковки, 3 x ключалката Характеристики и трайни за дълго използване. -Размер : около 5,05 X4,32 X0,70 см/1,98 X1,70 X0,28 инча -Изделието е лесно и не отнема много място. - Широко се използва, от него може да се мотае, чанти, играчки, бутилки с вода. - Повърхността е в процес на окисляване. - Цвят : Случаен цвят - Компактен и удобен за носене. - Материал : Алуминий Описание на стоката, карабинер за притежателя на бутилки Търсите професионална, достъпна багаж ключалката?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален багажная обтегач трябва да отговарят на вашите нужди.Карабинер за улицата - един от най-добрите варианти за вас.

R

Продукти в категория