.

.

Предварително усукани лилаво шишарки HORNET, 32 бр, шишарки размер 1 1/4, тръбички от хартия за усукване с топчета (78 mm)

Предварително усукани лилаво шишарки HORNET, 32 бр, шишарки размер 1 1/4, тръбички от хартия за усукване с топчета (78 mm)

BGN 3.17
Продукти

【Естествени материали】 Внимателно подбрани висококачествени материали на тези естествени преобръщане книжа, произведени от чист натурален зърно влакна, без ГМО, вегетариански суровини, позволяват безопасно да ги използват 【Ръчна работа без лепило】 В тази естествена ролка хартия използва навити метод на производство на стандартни шишарки.Без хлор и други химични избелващи химична реакция е невъзможна. 【Обновен дизайн на острието】 В съчетание с принципа на мощност на вятърна мелница, оптимизиран дизайн на острието тръба осигурява безпрепятственото преминаване на въздушния поток.S-образна структура позволява натуральному аромат на дим бързо напълни устата си. 【Лесна употреба】 трябва само Да попълните тяхната естествена ролка хартия и закрепете с помощта на повече пръчки, оставяйки място на върха. Плътно запечатвайки, ще можете да се насладите. 【Че ще получите】 Освен 32 оръжие с обувки от естествена зелена хартия с размер 1 1/4 и допълнителни пръчки, вие ще получите най-доброто следпродажбено обслужване, ако имате някакви въпроси по тези тюбикам, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Че ще получите】 Освен шишарки King size 72 с топчета, вие ще получите най-доброто следпродажбено обслужване, ако имате някакви въпроси по тези цигарен трубкам, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Подутини Шершня Лилав цвят.

R

Продукти в категория