.

.

Въже за почистване с възможност за завъртане на 360 градуса, Подвижни Регулируеми Корона Парцал За Почистване на стени, богат на функции Телескопичен Въже от Синель?

Въже за почистване с възможност за завъртане на 360 градуса, Подвижни Регулируеми Корона Парцал За Почистване на стени, богат

BGN 18.69
Продукти

?Регулируемо въже с въртене на 360 ° : със сменяеми швабрами от коралов кадифе За домакински парцал за миене на пода и стените ?Въже се състои от две материи : накрайник от шенилна и дюзи от фиброзна тъкан.Висококачествена дюза за парцал от шенилна дебела и мека, притежава отлична абсорбираща способност. лесен за почистване при премахването на замърсявания, лесен за почистване и подходящ за повторна употреба. Въже с регулируема въртяща се на 360°. ?Корона въже се завърта на 180 градуса, и на всеки ъгъл може да бъде лесно почистен, включително задънена улица и дълбоки пукнатини.можете лесно почистване на тавани, ъгли, на дъното на дивана и т. ? Той е оборудван с катарами за регулиране на напрежение от двете страни, лесен за инсталиране : просто издърпайте за него, за да инсталирате или замени. ? БЕЗ ДРАСКОТИНИ : това е средство за почистване на автомобили, мека, гладка и турбуленции, безопасно за бои и други деликатни повърхности. ?Регулируемо въже с въртене на 360 ° : със сменяеми швабрами от коралов кадифе За домакински парцал за миене на пода и стените. ?Въже се състои от две материи : накрайник от шенилна и дюзи от фиброзна тъкан.Висококачествена дюза за парцал от шенилна дебела и мека, притежава отлична абсорбираща способност. лесен за почистване при премахването на замърсявания, лесен за почистване и подходящ за повторна употреба. Въже с регулируема въртяща се на 360°. ?Корона въже се завърта на 180 градуса, и на всеки ъгъл може да бъде лесно почистен, включително задънена улица и дълбоки пукнатини.можете лесно почистване на тавани, ъгли, на дъното на дивана и т. ? Той е оборудван с катарами за регулиране на напрежение от двете страни, лесен за инсталиране : просто издърпайте за него, за да инсталирате или замени. ? БЕЗ ДРАСКОТИНИ : това е средство за почистване на автомобили, мека, гладка и турбуленции, безопасно за бои и други деликатни повърхности.Имате ли следните проблеми с почистването? 1. Летяща прах, влияние върху здравето. Заберитесь твърде високо, за да се оттеглям. Мъртвите ъгли и разрешения не подлежат на почистване. Выливание парцал.Нашата въже за почистване от микрофибър не добри.когато и има силен водопоглощением, което позволява почистване на кал, без летящей прах.

R

Продукти в категория