.

.

Четка за почистване на стъкло N / C, с трайни устройството основа, двустранно телена четка, лесен за почистване, може да се използва за миене на стъкла.

Четка за почистване на стъкло N / C, с трайни устройството основа, двустранно телена четка, лесен за почистване, може да се използва

BGN 1.33
Продукти

▲ Тази четка за почистване на стъкло са изработени от полипропиленови PVC материалСтруктури притежават добра гъвкавост и умерена твърдост, което дава възможност за премахване на устойчиви замърсявания и да удължи живота. ▲ Чашечная четка е двустранен сериозна щетину, която може изчистване на 360 градуса, без задънена улица.Можете да придържа стъклена чиния между две групи от плавниците, за по-лесно почистване стъклен съд. ▲ Конструкция нещастници позволява надеждно я закача по стените, масите и т., без да заема твърде много място и по този начин на съхранение е по-удобно. ▲ Креативна мързелива въртящата чашечная четка съемна за почистване, удобна за съхранение, не заема място, не тече, се различава чистота и гигиеничностью. ▲ Ние сме много сигурни в продукта, всичко, което трябва да направите, е да го постави в кошницата, не се колебайте.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, изпратете ни имейл и ние ще бъдем на ваше разположение 24 часа в денонощието. ▲ Тази четка за почистване на стъкло са изработени от полипропиленови PVC материал.Структури притежават добра гъвкавост и умерена твърдост, което дава възможност за премахване на устойчиви замърсявания и да удължи живота. ▲ Чашечная четка е двустранен сериозна щетину, която може изчистване на 360 градуса, без задънена улица.Можете да придържа стъклена чиния между две групи от плавниците, за по-лесно почистване стъклен съд. ▲ Конструкция нещастници позволява надеждно я закача по стените, масите и т., без да заема твърде много място и по този начин на съхранение е по-удобно. ▲ Креативна мързелива въртящата чашечная четка съемна за почистване, удобна за съхранение, не заема място, не тече, се различава чистота и гигиеничностью. ▲ Ние сме много сигурни в продукта, всичко, което трябва да направите, е да го постави в кошницата, не се колебайте.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, изпратете ни имейл и ние ще бъдем на ваше разположение 24 часа в денонощието.Тази четка за почистване на чаши е изработена от висококачествена пластмаса, четината на меки и лесно се деформират, а дизайн с двойна четка позволява лесно мръсотията.Технически характеристики на продукта ▲ Име : Четка за чаши ▲ Цвят : сив ▲ Тегло : 205 гр ▲ Материал : PP + ABS ▲ Размер : 14 *17,5 см/5,5 *6,9 инча Продукт съдържа ▲ 1/четка за чаши Забележка : ▲ поради разликата между различните екрани изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

R

Продукти в категория