.

.

KNFUT Битови Бутане Метли, Четка за миене на прозорци Здрава Клавиатура за Подметания маса с Малък Слот за четка-Метла За Избърсване на прах за Домакинството, Аксесо?

KNFUT Битови Бутане Метли, Четка за миене на прозорци Здрава Клавиатура за Подметания маса с Малък Слот за четка-Метла За Избърсване

BGN 0.67
Продукти

★ Благодарение на комбинация от твърда и мека четина тази метла е лесно да се събира мръсотия и прахМеки, по-дълги отстранява четината на малки предмети, а на по-строги вътрешни структури лесно да се пренасят по-големи предмети. ♫най-добър контакт с пода. ♫ А наклонен съвет на метла улеснява проникването в ъглите. ♫ Трайни черни четината извършват тежка работа и берат големи отломки, докато по-меките сиви структури ефективно да събират прах и копоть. ♫В същото време четината "запомнят" своята форма, ставане на място и издържа на извивката. ★ Благодарение на комбинация от твърда и мека четина тази метла е лесно да се събира мръсотия и прах.Меки, по-дълги отстранява четината на малки предмети, а на по-строги вътрешни структури лесно да се пренасят по-големи предмети. ♫най-добър контакт с пода. ♫ А наклонен съвет на метла улеснява проникването в ъглите. ♫ Трайни черни четината извършват тежка работа и берат големи отломки, докато по-меките сиви структури ефективно да събират прах и копоть. ♫В същото време четината "запомнят" своята форма, ставане на място и издържа на извивката.Материал Пластмаса, формата на косата е къса, цвят розов.

R

Продукти в категория