.

.

Светодиодна Настолна лампа, Таблица лампа, за да се грижа за очи 96 led топки лампи 5 Режима на Докосване за управление, CRI / RA ≥ 95 Офис Домашна настолна лампа с Интелиге?

Светодиодна Настолна лампа, Таблица лампа, за да се грижа за очи 96 led топки лампи 5 Режима на Докосване за управление, CRI / RA ≥ 95 Офис

BGN 2.67
Продукти

✨【Иновативен дизайн】 : Уникална балансирана триъгълна структура, настолна лампа с интелектуалната настройка на посоката, по-прост и елегантен, модерен стил - това е не само настолна лампа, но и изискано произведение на изкуството на работния плотНего може лесно да се постави в кабинета, офиса, хола, спалнята и т., практично и красиво. ✨【Настолна лампа за грижа за очите】 : Настолна лампа използва 96 висококачествени led топки за защита на очите и използва най-новият режим на осветление с извита повърхност.Светлина е ярка и удобна, съвсем като на естествена слънчева светлина през нощта.В блестящата повърхност не се вижда отблясъци на директна светлина, че може ефективно намаляване на умората на очите и да защити очите си.Идеален за четене, работа или обучение, най-добрият избор за вас или вашето семейство. ✨【Функция бързо зареждане】 : Настолна лампа с множество функции зареждане с вграден wi-зарядно устройство с мощност 10 Вата и два порта за бързо зареждане НА 5v / 2 AUSB за осигуряване на максимална скорост за зареждане.Той може да зарежда различни електронни устройства, като мобилни телефони, таблети, слушалки, часовници, etc.at в едно и също време, което е много удобно и ефективно. ✨【Мощна яркост】 : пълноценната настолна лампа има по-широка led панел за осветление до 1594 Апартамент е достатъчно ярък и широк, светлина е мека и стабилно, без трептене, това позволява да се увеличи площта на покритие до 60 инча.Индекс на цветовете RA95 отговаря на стандартите на цветовете осветление, приети музеи и художествени галерии, благодарение на което светът през нощта свети по-реалистични цветове. ✨【Гаранция за качество】 : Висококачествена конструкция с двоен вал от неръждаема стомана е здрав, главата на лампата може да се наклони нагоре и надолу на 160 °, а светлинна повърхност може да се регулира и се завърта на 270 градуса, което ви позволява проект светлина, под всякакъв ъгъл. ?Комплекта включва : 1 × 96 LED настолна лампа от мъниста, 1 × USB кабел dc, 1 × штепсельная вилица САЩ, 1 × ръководство за потребителя, 24-месечен беспроблемная гаранция и нашето 24-часово качествено обслужване на клиентите.Мъниста лампа : 96 светодиоди. Индекс на цветовете : Ra≥95.

R

Продукти в категория