.

.

Акумулаторни фенери OUOYYO 8 в 1, led фенерче с висок просвет, водоустойчив магнитен фенерче с молотковой отвертка, страничната лампа на КОЧАН.4 Режима на осветление за е?

Акумулаторни фенери OUOYYO 8 в 1, led фенерче с висок просвет, водоустойчив магнитен фенерче с молотковой отвертка, страничната лампа

BGN 1.00
Продукти

[4 режима на осветление] ярко-бял режим висока осветеност, ярко-бял режим средна осветеност, ярко-бял режим строб - тези три вида осветление режими ще се превърне в отличен помощник в екскурзия или семейна извънредна ситуация през нощтаРежим на странично осветление COB може да освободи ръката си при прикреплении магнитна глава към метална повърхност при ремонта на автомобила.Този тактически фенер ще задоволи вашите нужди в повечето случаи в живота си. [Извънредно използване при автомобилна катастрофа] Идва с чук за разбиване на прозорец встрани от джоба фенерчето, което се разбият прозореца на колата, когато е станала катастрофа, застрявшая в колата, и на вратата на колата не може да се отвори.И фенер е снабден с нож, който е по-удобен, когато трябва да се предпазните колани в случай на извънредна ситуация. [IPX6 водоустойчив] Този тактически фенер е снабден с водонепроницаемостью IPX6, че осигурява удобно използване в различни екстремни метеорологични условия. [Сверхдлинная генериране]] оборудван с мощен вграден полимерно-литиевым акумулаторна батерия, тя може да ви осигури 5-50 часа автономна работа след пълно зареждане, не е нужно да се притеснявате за батерията е на изчерпване, когато ви е необходимо.Също така може да се използва като блок захранване за зареждане маломощного устройство. [Комплекти от отвертки от 4 теми] В долната част на тактически фенер, разположени комплекти от отвертки от 4 дисциплини (2 шлицевые отвертка, 2 кръстообразна отверка), подходящи за самостоятелно ремонт на дома, на открито, които отговарят на вашите нужди в многоцелевом използване. [4 режима на осветление] ярко-бял режим висока осветеност, ярко-бял режим средна осветеност, ярко-бял режим строб - тези три вида осветление режими ще се превърне в отличен помощник в екскурзия или семейна извънредна ситуация през нощта.Режим на странично осветление COB може да освободи ръката си при прикреплении магнитна глава към метална повърхност при ремонта на автомобила.Този тактически фенер ще задоволи вашите нужди в повечето случаи в живота си. [Извънредно използване при автомобилна катастрофа] Идва с чук за разбиване на прозорец встрани от джоба фенерчето, което се разбият прозореца на колата, когато е станала катастрофа, застрявшая в колата, и на вратата на колата не може да се отвори.

R

Продукти в категория