.

.

Чанта-портфейл Soyeacrg за iPhone 11 Pro Max/11 Pro/12, Магнитен калъф-награда за мобилен телефон от естествена кожа с панти капак [Държач за карти] [RFID заключване] [Стойка] Поддръжк?

Чанта-портфейл Soyeacrg за iPhone 11 Pro Max/11 Pro/12, Магнитен калъф-награда за мобилен телефон от естествена кожа с панти капак [Държач

BGN 0.67
Продукти

?【Съвместимост 】 : Съвместим само с i Phone 11 Pro Max/11 Pro/11, не е подходящ и за други модели телефони, моля, проверете вашата модел на телефона, преди пускането на поръчкатаМултифункционален портфейл + калъф за вашия телефон, в един дизайн "всичко в едно" дава възможност да носите тази чанта на улицата, не взе със себе си обемист портфейл. ?【Добро качество】 Кожен калъф за i Phone, изработен от висококачествена и здрава телешка кожа.При използване на кожата става по-приятна и мека.Вътрешната стена е изработена от мек материал TPU, осигурява максимална защита и позволява лесно вмъкване и извличане на телефон. ?【Блокиране материал RFID】 Технологията RFID се състои в получаване и копиране на вашите информационни данни чрез радиосигнали с чипове на различните карти.Този RFID-екранировка материал, избрани по този начин, за да се избегнат подобни проблеми, при които си карта в този случай в чантата си ще са в безопасност. ?【Дизайн чантата си "всичко в едно"】 Калъф за i Phone с 2 отделения за карти, 1 отделение за пари позволява да се съхранява на дебитна карта, кредитна карта, документ за самоличност, приходи, парични или дреболия, и т., ви освобождава от задължението да носят със себе си обемист портфейл.Той ще бъде вашият идеален партньор по време на екскурзия за пазаруване, разходки, бизнес пътуване, на кратко пътуване или екскурзия на работа. ?【Функция влакчета】 Този защитен калъф може да се използва като стойка, удобна за гледане на филми или видео чат.Можете да се насладете на удобно визуално възприятие с множество ъгли.С магнитен дизайн фолио, така че калъф остава добре затворено и предпазва телефона от случайни капки, удари и надраскване.Предназначен за i Phone 11 Pro Max/11 Pro/11. 100% е абсолютно нов, преносим, издръжлив, весел и по-добър избор.Някои от фантастични черти на този продукт : ✔ Кожен калъф за i Phone, изработен от най-горния слой на естествена телешка кожа.Тези кожи, подбрани по качество, здравина, характер и песъчинки.Всеки калъф е уникално, тъй като кожата е естествен материал, който има специална структура и външен вид. ✔ Разработен с помощта на технологии за радиочестотна идентификация-екраниране, RFID-екранировка материал може да блокира RFID сигнали и защитават личната информация от неразрешена за сканиране.

R

Продукти в категория