.

.

IPG За Garmin 780 АВТОБУСА и Traffic 6,95 инчов Оптимизираният сензорен GPS-дисплей, Защитно фолио за екрана, Невидими Прозрачен филм Ultra HD Против надраскване, защита на кожата - ?

IPG За Garmin 780 АВТОБУСА и Traffic 6,95 инчов Оптимизираният сензорен GPS-дисплей, Защитно фолио за екрана, Невидими Прозрачен

BGN 13.30
Продукти

Специално проектирани за по-специфични устройстваЛесно се нанася, лесно отстранява и се нанася повторно.Чувствителен и копринена на допир.Оригиналното качество на изображението.Кристално чист -прозрачност 99,9% поддържа първоначалното качество на гледане. Сверхпрочный лепило гарантира, че той никога не отклеится. Почти невидима защита.Патентован материал aerospace клас, разработена за конкретно приложение на устройството във влажно състояние.Уникални съставки IPG осигуряват самолечение вашите съществуващите драскотини.Безплатна доживотна гаранция за подмяна на вашия Garmin RV 780 & Traffic 6,95-инчов оптимизираният сензорен дисплей и GPS. Почти невидим, предпазва дисплея от нежелани надрасквания и отблъсква прах, намаляване на следи от ежедневно износване.Защита от пръстови отпечатъци.Не пречи на работата на сензорния екран.IPG заменя масивен корпус и крехки капака като незаменим избор за защита на електроника.Уникална структура на IPG осигурява самолечение на съществуващите драскотини.Той не пречи на работата на сензорни екрани, осигурява лесна стыковку и използването без прекъсване.

R

Продукти в категория