.

.

ZHONGJIUYUAN 1БР Половин Топка Купол САМ Roll Инструмент Хартиена Форма За Квиллинга Случаен Цвят Хартия за Занаятчийски Художествени Занаяти Производство Саксия 3D Декор?

ZHONGJIUYUAN 1БР Половин Топка Купол САМ Roll Инструмент Хартиена Форма За Квиллинга Случаен Цвят Хартия за Занаятчийски Художествени Занаяти

BGN 4.64
Продукти

За извършване на работи от хартия за квиллинга със собствените си ръце, За създаване на еднаква големина на фигурата от хартия за квиллинга, за да направи по-добра и съвършена художествена работа, която ще ви помогне да създадете една отлична работа за квиллинга с друг моделТопка shaper може бързо и лесно да даде форма полусферы, подходящ за изработка на 3 D модели от хартия за квиллинга саксия, листенца на цветя, на лицето, малки животни и така нататък много видове.Материал : пластмаса. Размер : 18,5 см * 12,5 см Цвят : случаен.Пратката включва 1x форма за квиллинга.За извършване на работи от хартия за квиллинга със собствените си ръце, За създаване на еднаква големина на фигурата от хартия за квиллинга, за да направи по-добра и съвършена художествена работа, която ще ви помогне да създадете една отлична работа за квиллинга с друг модел.Топка shaper може бързо и лесно да даде форма полусферы, подходящ за изработка на 3 D модели от хартия за квиллинга саксия, листенца на цветя, на лицето, малки животни и така нататък много видове.Материал : пластмаса. Размер : 18,5 см * 12,5 см Цвят : случаен.Пратката включва 1x форма за квиллинга.Начин на употреба : 1. Завивате стегнат свитък 2. Сложете го върху формата, натиснете. Ще се окаже, с полукръгла купа или ваза, за да квиллинга от 3 D хартия.

R

Продукти в категория