.

.

STOBOK 50шт Сглобяеми Цветни Дървени Мъниста Бижута на едро Мъниста за Бродирани Бижута на Едро САМ Изработка на Гривни От Мъниста САМ Аксесоар Непълни Дървени Мънист?

STOBOK 50шт Сглобяеми Цветни Дървени Мъниста Бижута на едро Мъниста за Бродирани Бижута на Едро САМ Изработка на Гривни От

BGN 1.67
Продукти

Занаятчийски дървени мъниста : Използване : Детска живопис, графити, играчки, подаръци, ръчно изработени изделия, детски играчки или окачване за колатаПроизводство на бижута от мъниста : с помощта на тези цветни аксесоари от мъниста можете да направите със собствените си ръце различни неща, като например играчки на вашето дете, украси и така Нататък.Дървени мъниста за гривната : Мъниста имат дизайн дупки, осигуряващ удобство при употреба.Бижута от дървени мъниста : Прекрасен дизайн на външния вид на модел, който прави поделку уникална и специална.Непълни дървени мъниста : колие, гривна, висулка, ключодържател, халка за ключодържател, обици,.Пратката е Списък на 50 x мъниста Характеристики - Размер : 2x2x2 см /0,79 х 0,79 х 0,79 инча Аксесоар за бродерия. - Цвят : Както е показано на фигура, непълни дървени мъниста на едро. - Материал : Висулки за бижута Schima. - Аксесоари за мъниста са изработени от материал, който е траен за продължителна употреба распорных мъниста. - Мъниста идват с дизайн дупки, осигуряващ удобство на използването на кръгли мъниста от естествен цвят. - Избраният материал schima, който осигурява добра трайност гривни, направи си САМ. -В комплекта е включен 50 бр., които могат до голяма степен да отговарят на вашите нужди незавершенном кръгла продукт със собствените си ръце. - Можете да направите със собствените си ръце различни неща, като например играчки на вашето дете, украси и така нататък, с помощта на тези цветни аксесоари от мъниста.Информация за стоки, Окачване от дървени мъниста в собствените си ръце, Те са много здрави и красиви. украса за бродерия Тези продукти са аксесоари ръчна изработка, изработени от висококачествен материал.Аксесоар от мъниста Можете да украсите с различни неща, като например играчки на вашето дете, чанти, висулки за автомобили, бижута и така нататък, с помощта на тези аксесоари от мъниста, които ще донесат повече удоволствие в своето ръкоделие.

R

Продукти в категория