.

.

Ножици за бродиране G. S Stork, 2 елемента 3,74 Ножици, от Неръждаема Стомана и Остри Малки Декоративни Ножици За Бродерия, Художествена Работа, Продевание Нишки Злато за ?

Ножици за бродиране G. S Stork, 2 елемента 3,74 Ножици, от Неръждаема Стомана и Остри Малки Декоративни Ножици За Бродерия, Художествена

BGN 3.81
Продукти

?【ВИСОКО качество】-Нашите ножица за птици, изработени от най-добрите неръждаема стоманаУстойчив на корозия, ръжда и петна, може да се използва в продължение на дълго време и ще остане като нов. ?【Преносим и елегантен дизайн】-Размер на само 3,5 инча, супер преносим и в дома, под формата на щъркел.Идеално се съчетават в себе си эффектность и елегантност.Най-добрия партньор в пътуването. ?【ЕФЕКТИВЕН и удобен】-остър ръб и остър нож улесняват ръкоделие, плетиво на една кука, шиене, ръкоделие и други специални работни ръчно изработени.Ножици леки и удобни за употреба, просунув пръсти през панти, може да се усети гладка консистенция. ?【Широко се използва】-Подходящ за бродиране, бродерия, плетиво на една кука, шиене, бродерия и занаяти, но не и за тежка прежда или твърда тъкан. Прекрасен подарък за ваша собствена колекция, семейството и приятелите.Същото, което е на картинката. ?【ВИСОКО качество】-Нашите ножица за птици, изработени от най-добрите неръждаема стомана.Устойчив на корозия, ръжда и петна, може да се използва в продължение на дълго време и ще остане като нов. ?【Преносим и елегантен дизайн】-Размер на само 3,5 инча, супер преносим и в дома, под формата на щъркел.Идеално се съчетават в себе си эффектность и елегантност.Най-добрия партньор в пътуването. ?【ЕФЕКТИВЕН и удобен】-остър ръб и остър нож улесняват ръкоделие, плетиво на една кука, шиене, ръкоделие и други специални работни ръчно изработени.Ножици леки и удобни за употреба, просунув пръсти през панти, може да се усети гладка консистенция. ?【Широко се използва】-Подходящ за бродиране, бродерия, плетиво на една кука, шиене, бродерия и занаяти, но не и за тежка прежда или твърда тъкан. Прекрасен подарък за ваша собствена колекция, семейството и приятелите.Същите като на снимката. S Ножица за бродерия във формата на щъркел, 2 елемента 3,74 "ножици, от неръждаема стомана и остри малки декоративни елементи за бродерия, художествена работа, продевание нишки злато за бродерия за по-добро качество.

R

Продукти в категория