.

.

2 бр. Щипки за Обмакивания, Лесно тенис, Щипки за Обмакивания Глинени Скулптури, Керамични Инструмент от Неръждаема Стомана с Гумена дръжка за боядисване и глазура.

2 бр. Щипки за Обмакивания, Лесно тенис, Щипки за Обмакивания Глинени Скулптури, Керамични Инструмент от Неръждаема Стомана с Гумена дръжка

BGN 2.00
Продукти

Този инструмент от морилки представлява клещи за нанасяне на бои за керамични саксииКерамичен инструмент с окунутым щипцом има гумена дръжка за предотвратяване на топлоизолации.Тези клещи за скулптура от керамични глини лесно за използване.След глазирования може да се почиства лесно ополаскиванием.2 ленти са затворени, а заострени краища са разположени един срещу друг, за по-добро задържане на ръка.Инструмент за скулптура от глина, с добре задържа предмети и да выдувать черешката на 360 градуса, което е много лесно за употреба. Този инструмент от морилки представлява клещи за нанасяне на бои за керамични саксии. Керамичен инструмент с окунутым щипцом има гумена дръжка за предотвратяване на топлоизолации. Тези клещи за скулптура от керамични глини лесно за използване.След глазирования може да се почиства лесно ополаскиванием. 2 ленти са затворени, а заострени краища са разположени един срещу друг, което помага за ръка здраво се държа. Инструмент за скулптура от глина, с добре задържа предмети и да выдувать черешката на 360 градуса, което е удобно за използване.Параметри : Тип на продукта : Маша за потапяне в керамичен Инструментматериал : Неръждаема стомана + гума Спецификация : 2 бр. Функция на продукта : Инструменти за едно глинен дела Размер : прибл.1 инча, 32,5 см / 12,8 инча съдържание на Пакета : 2 х клещи.

R

Продукти в категория