.

.

Кадифе Сгъваема Пейка-Табуретка за съхранение на Кубчета с Интериор под формата на Кристали и Диаманти, Табуретка с Място за съхранение в Гардероба на хола и Спалн?

Кадифе Сгъваема Пейка-Табуретка за съхранение на Кубчета с Интериор под формата на Кристали и Диаманти, Табуретка с Място за съхранение

BGN 14.93
Продукти

?МЕБЕЛИ DIAMOND OTTOMAN DÉCOR : достатъчно красива, за да не искат на нея да седнеТя е твърде бляскава и секси.Тя ще даде лукс на всяка стая, независимо от това, поставите ли я в хола, кабинета или тоалетката масичката.Той изпълнява функции : на склад, поставка за крака, журнального маса. ?УНИКАЛЕН ДИЗАЙН ECHAINSTAR : Noble кадифе пуфики с декорация във формата на кристали, които са украсени с ромбовидным модел, украсена с кристални копчета на бляскава нежната обивке, придават на целия пуфику луксозен и модерен външен вид, който идеално сочетаясь с цялата домашна мебели. ? ИДЕАЛНАТА МЕБЕЛИ ЗА ДОМА, МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ : Кадифе пейка-табуретка за съхранение на вещи може да се използва като поставка за крака, допълнителни седалки, кутия за съхранение на вещите в хола или дори преди да си проверите за свободни стаи.Тази сгъваема табуретка е здрав и може да издържа на максимално статично натоварване до 320 килограма. ?УДОБЕН и ЕСТЕТИЧЕН ДЕКОР : Дизайн с кадифена тапицерия ще се превърне в удобен и мек допълнение към вашия декора, в същото време, внимателно премахване на елементи в скритото място.Много голям обем достатъчно, за да отговори на различните нужди, като например организиране на спално бельо, играчки, дрехи, обувки, одеяла, списания и други предмети. ? СГЪВАЕМ и лесен За инсталиране : лесно се съберат.Настройка отнема само няколко секунди.Лежеше, задайте основата и капака.Лесно сгъваема конструкция ви позволява да съхранявате този табуретка далеч, когато той не се използва.

R

Продукти в категория