.

.

Приставной маса от масивно дърво DS-HOMEPORT, с чекмедже, Приставной масичка за диван с рафтове за съхранение, Приставной масичка за малко пространство, Нощно шкафче, Ле?

Приставной маса от масивно дърво DS-HOMEPORT, с чекмедже, Приставной масичка за диван с рафтове за съхранение, Приставной масичка за малко

BGN 78.00
Продукти

Двустепенна овална маса за кафеЦвят : череша стъкло.Размери : 46 "D x 29"W x 18"З. Много е лесен за сглобяване. Двустепенна овална маса за кафе, с чекмедже.Размери : 46 "D x 29"W x 18"З. Много лесен за сглобяване. Двустепенна овалния приставной холна маса с чекмедже.Размери : 28 "D x 22"W x 24" H. Много лесен за сглобяване. 【Ретро елегантен дизайн】Този масичка за кафе има овални външен вид, прости контури, линии, уникален модел, вяло и със спокоен тон - комбинация от тези елементи прави този масичка за кафе в центъра на околната среда, където и да се намирал. 【Висококачествена масивна дървесина】 Този приставной масичка изцяло е изработен от масивно дърво, достатъчно здрав и издръжлив.Като плота на масата, така и отделение за съхранение под масата могат да се настанят на по-тежки предмети. 【Просторно място за съхранение на】Овални плот и долен рафт ви позволяват да публикувате вашите неща.Размер 28 "W x 22"G x 24", той е лесен за сглобяване и може да се използва в продължение на дълго време. 【Директни продажби с фабрика】 Продукти не минава през доставчика от производството до продажбите, качеството е гарантирано, а цената по-долу. 【Следпродажбено обслужване, без проблеми】 След закупуване на продукта, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти и обслужване на клиенти ще се свърже с вас веднага след получаване на съобщението.Все още дразни, че няма къде да сложи книга за четене преди лягане?Няма къде да се постави чаша с кафе, която държите в ръката си, когато четете вестник?Приставной маса решава всички проблеми за вас.Като най-добрият партньор на дивана, на него могат да се съхраняват дневници, които не сте чели, и остатъци от закуски.Като най-добрият партньор легла, в малка странична масичка може да се постави на алармата да ви събуди сутрин, както и лампа, за да ви е по-удобно през нощта.

R

Продукти в категория