.

.

HTLLT Масажът Буре за краката, Дървено Буре За Вани За Крака, Гладки и Нежни Педикюрные Бъчви, Купа за Педикюр, Спа Масажи за Накисване на Краката, Масажор За Крака, Ван?

HTLLT Масажът Буре за краката, Дървено Буре За Вани За Крака, Гладки и Нежни Педикюрные Бъчви, Купа за Педикюр, Спа Масажи за Накисване

BGN 107.08
Продукти

◇○ ◇ Добре дошли : Много Ви благодаря, че дойде в магазина Ми, това ще бъде вашият най-добър избор ◇○ ◇Подарък : може да се дарят на други хора, моля, сложи го на сухо или на хладно и проветрено място, когато не ги използвате. ◇○◇ Повърхност : при идеален за газиране се получава гладка повърхност. ◇○◇Конструкция : Дъното е интегрирана структура, осигуряваща липса на загуби и течове. ◇○◇Материал : буре за сауна е изработена от екологично чист кедрово дърво. цвят и текстура могат да варират от изделия за продукт, което прави всеки артикул уникален. ◁【Подробно описание на】▷ Името на стоката : Ваната за крака, баня за крака, кофа за сауна Материал изделия : кипарисовое дърво, направено ли е ръчно : Да, Височина на нивото на водата : 20 см. (включително) -25 см Диаметър на дъното : 32 см, Височина отвън : 26 виж Бележка : Размер : Всяка дървена ваната за крака е изработена ръчно с грешка 1-2 виж Особености зависят от реалното получаване.Хроматическая аберации : тъй като осветлението на снимане е различен от езика, цвета и картината ще малко по-различно, в зависимост от това, което е реално.Тегло : Изделия от масивно дърво, теглото ще е малко грешно.Време на доставка : 1-2 дни, очаквано време на пристигане : 12-25 дни, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас незабавно, ние бързо ще решим всички въпроси за този продукт, благодаря ти!.

R

Продукти в категория