.

.

DOITOOL Cup Cleaner 2 бр. Четки за почистване на бутилки с Четка за бутилки с Вода за Почистване на Тръбна Метална Четка Четка за Бутилки Стъклени Четка Гъвкави Четки За Почи?

DOITOOL Cup Cleaner 2 бр. Четки за почистване на бутилки с Четка за бутилки с Вода за Почистване на Тръбна Метална Четка Четка за Бутилки

BGN 2.00
Продукти

Той бързо пяна и лесно се почиства, което значително спестява вашето време и енергияТази четка е направена от превъзходни материали, е здрав и практичен, я не е лесно да се деформира.Тази четка за бутилки може ефективно мръсотията, останалата в бутилката.Четка може директно да се докосват дъното на бутилката, за почистване е, че е практично за използване. удобен за съхранение, може да се мотае и съхраняване, спестяване на кухненско пространство.Описание Четка за бебешки шишета изработен от висококачествени материали, здрав и практичен, позволява ефективно мръсотията, останалата в бутилка, има малък размер, ниско тегло, лесна в переноске и съхранение. идеалният подарък за вашите приятели или семейство.Характеристики Материал : найлон, ABS. Размер : 44 X6, 5 X6 виж Предпоставка включва 2 бр. четки за почистване на шишета, четка за бутилки с вода, четка за почистване на тръби, тел пиле четка за бутилки, стъклени четка, гъвкави четки за почистване на домакински син цвят.

R

Продукти в категория