.

.

Стъргало за душ от Неръждаема стомана с Кука за душ врати, и Лепкава на една кука Стъклен Стъргало за Баня за врати, Баня, прозорци, Кухня, Огледала с Резервен Силико?

Стъргало за душ от Неръждаема стомана с Кука за душ врати, и Лепкава на една кука Стъклен Стъргало за Баня за врати, Баня, прозорци, Кухня,

BGN 2.33
Продукти

【Многоцелеви стъргало за душата】 Голям стъргало за душ за стъклени врати за бани, огледала, стъргало за миене на прозорци, плочки за баня и други гладки повърхностиСтъклена стъргало за душата може ефективно премахване на петна от вода, от сапунена пяна и други замърсители. 【Лесен за инсталиране и съхранение на】 Стъклен стъргало за душ врати, душ с две куки, лепкава плетене на една кука и S-образно на една кука.Средство за почистване на чистачите за стъкло в банята може да се съхранява практически навсякъде. 【Здрав и издръжлив】 Стъргало за душ с плетене на една кука е изработен от висококачествена неръждаема стомана, подсилен на кръстопътя.Острието скрепер за душа в банята, изработени от мек силиконов материал, почиства, без пропуски и без шум. 【Удобен и перфектен дизайн】 Стъргало за душ за душ врати благодарение на нескользящему эргономичному дизайн, стъргало за душата лесно се улавя и ви спестява усилията при почистване и употреба.Идеален избор за почистване на стъкло, плочки и други плоски повърхности. 【Висококачествени услуги】 Ние стриктно контролираме производството на нашите швабр за душ от неръждаема стомана, като се започне с избора на материали и изделия.В допълнение към двете крючкам подарък се предоставя резервна силикон нож.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще дадем задоволителен отговор. 【Многоцелеви стъргало за душата】 Голям стъргало за душ за стъклени врати за бани, огледала, стъргало за миене на прозорци, плочки за баня и други гладки повърхности.Стъклена стъргало за душата може ефективно премахване на петна от вода, от сапунена пяна и други замърсители. 【Лесен за инсталиране и съхранение на】 Стъклен стъргало за душ врати, душ с две куки, лепкава плетене на една кука и S-образно на една кука.Средство за почистване на чистачите за стъкло в банята може да се съхранява практически навсякъде. 【Здрав и издръжлив】 Стъргало за душ с плетене на една кука е изработен от висококачествена неръждаема стомана, подсилен на кръстопътя.Острието скрепер за душа в банята, изработени от мек силиконов материал, почиства, без пропуски и без шум. 【Удобен и перфектен дизайн】 Стъргало за душ за душ врати благодарение на нескользящему эргономичному дизайн, стъргало за душата лесно се улавя и ви спестява усилията при почистване и употреба.

R

Продукти в категория