.

.

FAVOMOTO 98 бр./компл. Ремонт Комплект за ремонт на гуми, Мотоциклетни Гуми, Автомобилни Гуми, Комплекти за ремонт на дупки Гуми, Тежкотоварни Инструмент за гуми, Устройс?

FAVOMOTO 98 бр./компл. Ремонт Комплект за ремонт на гуми, Мотоциклетни Гуми, Автомобилни Гуми, Комплекти за ремонт на дупки Гуми, Тежкотоварни

BGN 27.63
Продукти

Комплекти за ремонт на гуми : са Способни да издържат на най-сложните ремонти, осигуряват най-добрата херметичност на гумиWorchestire : И този комплект също подготвя датчици за налягане в гумите черен стълб.Накрайник за ремонт на гуми : Този комплект е конструкция широко приложение, която ви позволява да се поправи по-голям брой видове гуми до пробиви.Накрайник за гуми : дава възможност за лесно пробиване ремонтни мъничета и бързо довършване на ремонтни работи.Комплект за ремонт на дупки гуми : Комплект за ремонт на дупки гуми има отлични адгезией, гъвкавост, амортизация удари, а също така трудно застаряването на населението и дълъг срок на годност.Комплекти за ремонт на гуми : са Способни да издържат на най-сложните ремонти, осигуряват най-добрата херметичност на гуми.Worchestire : И този комплект също подготвя датчици за налягане в гумите черен стълб.Накрайник за ремонт на гуми : Този комплект е конструкция широко приложение, която ви позволява да се поправи по-голям брой видове гуми до пробиви.Накрайник за гуми : дава възможност за лесно пробиване ремонтни мъничета и бързо довършване на ремонтни работи.Комплект за ремонт на дупки гуми : Комплект за ремонт на дупки гуми има отлични адгезией, гъвкавост, амортизация удари, а също така трудно застаряването на населението и дълъг срок на годност.Осъществяване Списък на 98 бр. x комплекти за ремонт на гуми Функциите на Устройството за ремонт на гуми - Уплътнение за ремонт на гуми се използва най-добрият материал, който е траен и не е лесно да се поддават на стареене и затвердеванию. - И този комплект също подготвя датчици за налягане в гумите на комплект за ремонт на гуми black stem. - Материал : Метал, пластмасово Оборудване за ремонт на дупки. - Цвят : Комплект за ремонт на дупки, на гуми с различни цветове.36 инча Комплекти за ремонт на гуми. - По-добре от всяка друга, ни Т-образна ръкохватка е направена от най-траен материал, който е по-здрав, отколкото на други, и му е трудно да се прекъсне за ремонт на гуми. - Комплект за ремонт на гуми в строго съответствие с производствените стандарти на върховете и научна концепция за дизайн, което ви позволява да спестите време, да се притеснява и да положи усилия за тежки условия на работа на инструмента за гуми.

R

Продукти в категория