.

.

Кабилок Изплетен кош За Съхранение Ратанови Кошница За съхранение на Кръгла Кошница от Ракита Изплетен кош За отпадъци Изплетен кош За бельо кош За Мръсни Дрехи В ?

Кабилок Изплетен кош За Съхранение Ратанови Кошница За съхранение на Кръгла Кошница от Ракита Изплетен кош За отпадъци Изплетен

BGN 3.00
Продукти

ПлатПреносим кош за бельо - Количката е изработена от материали, които са много трайни.Кошница за дрехи - Прекрасен и обикновен външен вид, лесен цвят, класически и практичен.Количка за мръсно бельо - Гладка, без чеп.Побързайте и изберете го без колебание.Кошница за съхранение на бельо - Компактната конструкция улеснява нейното съхранение.Кутия за дрехи - малки размери, но с голям капацитет, много практичен за употреба.Пратката включва 1 х кошница за дрехи Характеристики - определено чудесен подарък за близки, приятели и семейство. - Тази здрава дръжка позволява лесно да го движите. - В кошницата, можете да поставите най-различни предмети, красиви и щедро. - Количката е изработена от материали, които са много трайни. - Поставете си лични вещи в количката, лесно можете да подредите нещата в ред и да намерите това, което ви трябва. - Материал : коноп въже, плат - Цвят : както е показано Информация за стоки Искате да сложи в ред своите домашни джаджи?Трудно е навреме да намерят някакви аксесоари?Хайде да вземем нашия продукт у дома, той ще ви помогне да решите тези проблеми, бърз и лесен начин.Дизайнерски кошница е направена за еднократна употреба.Можете да го използвате за съхранение на дрехи, закуски, играчки и много други по-малки обекти.Отличен за използване в спалня, баня, стая, общежитие и т.

R

Продукти в категория