.

.

DLtools 15 мм Видий нож Byrd Shelix с радиус на ръба на 4 инча (15 mm X 15 mm X 2,5 mm-R100-81°) за дървообработващи строгального станка Shelix, 10 бр.

DLtools 15 мм Видий нож Byrd Shelix с радиус на ръба на 4 инча (15 mm X 15 mm X 2,5 mm-R100-81°) за дървообработващи строгального

BGN 12.26
Продукти

15 мм (широчина) X15 (дължина) X2,5 мм (дебелина) видий посочете с 4 квадратни краища директни, инсталация дупка с зенковкойКогато една страна затупится, можете да преминете към нов острието на бръснача.Подходящ за работа с метал с общо предназначение, древесностружечной котлони, шперплат, MDF/HDF. Идеален за обработка на груба дървена повърхност и за обикновена токарной обработка на дървесина.Изработен е от твърд силициев карбид, остър и издръжлив, е идеално за рязане на глави shelix BYRD. 15 мм (широчина) X15 (дължина) X2,5 мм (дебелина) видий плоча с 4 ръбове с радиус на ръба на 4 инча, инсталация отвор за зенковки под ъгъл 81 градус.Квадратна табела с 4 сменяеми остри ръбове и радиусным ъгъл правят рязане на дървен материал е по-безопасна и чиста.Ако една страна затупилась, можете да направите нова получават най-модерните. подходящ за работа с метал с общо предназначение, ПДЧ, шперплат, MDF/HDF. Идеален за обработка на неравни повърхности, дърво и за рутинна обработка на дървесина.

R

Продукти в категория