.

.

WJIA Бод Водоустойчива Чанта за Обяд, Чанта-хладилник, чанта-тоут, холщовая чанта за обяд, Самозалепваща Опаковка, Преносими Чанти за съхранение на храни (A)

WJIA Бод Водоустойчива Чанта за Обяд, Чанта-хладилник, чанта-тоут, холщовая чанта за обяд, Самозалепваща Опаковка, Преносими Чанти за съхранение

BGN 8.23
Продукти

1 Размери : 8,3x5,9x6,7 инча (Д x Ш x В), преносим, симпатичен на вид, просторен за закуски, сандвичи, плодове, салати, обяд кутии и контейнери за обяд на повечето размери. Материал : висококачествен издръжлив платно и обновен интериор дългогодишна чанта за обяд от алуминиево фолио премиум-клас герметична, лесна, трайна, многоразова и да е, двойни гладка цип за лесна ежедневна употреба. Лесен за носене : по-лека, лесно се сгъва и пренася с лъскав външен вид, го е удобно да се взема със себе си, където и да отидете на работа, в офис, колеж, на пикник, къмпинг. Универсално използване : Компактен сладко чанта за обяд може да бъде чанта за жени, мъже, момчета и момичета, идеален избор за подарък за работа, колеж, и на открито. Модерен дизайн : Красива модел, изпълнени с глоба изработка, чанта-тоут за обяд изглежда елегантен, привлекателен. Преносим чанта за обяд в ивица и грах, термоизолированная, водене жив студена храна и топли, чанти за обяд за момичета и жени Количество : 1бр Материал : платно + алуминий Размер : 15 *21 * 17 вижте Улов на тези красиви аксесоари за себе си.Комбинират с подходящи дрехи за различни поводи.Специален дизайн и уникална структура, популярен продукт.Съдържание : 1x Термоизолированная чанта-тоут за пикник, готина чанта за обяд, чанта-хладилник.

R

Продукти в категория