.

.

Четка за почистване на тръби от стоманена тел Utoolmart, Кръгла Четка За почистване на Комина, Четка за почистване на интерфейс с резба M12, Диаметър 35 мм, дължина 160 мм, 2 б?

Четка за почистване на тръби от стоманена тел Utoolmart, Кръгла Четка За почистване на Комина, Четка за почистване на интерфейс

BGN 2.00
Продукти

【Размер】- Диаметър на плавниците е 015 мм /0,006 инча, тънка стоманена тел, интерфейс с резба M12.Обща дължина 160 мм / 6.3 инча, работна дължина плавниците е 100 мм / 3,94 инча, работна ширина плавниците е 35 мм / 1,38 инча. 【Материал】- Телени четки, изработени от стоманена тел, а дръжката на четката е изработена от метал, здрава и устойчива, може напълно да се очисти от ръжда и детайли. 【Специален дизайн】- Иновативна конструкция спирала завязанных кабели за тясна повърхност и прецизно премахване на чеп, ръжда, спрей и бои, климатик и подготовка на повърхността. 【Прилагането на】 - Отлично подходящ за почистване и премахване на ръжда вътре предмети, като тръби, комини.Редовното почистване на комина помага за предотвратяване на пожари. 【Предимство】 - Твърди медни четината почистват каменни комини и димни тръби от въглища и сажди, осигуряване на дълъг живот и дълголетие.Това не поцарапает вътрешната повърхност на комин.Лесно се сглобява и е запознат, и можете да подсоединять пръти комина, за да се разшири зоната на обсега. 【Размер】- Диаметър на плавниците е 0.15 мм /0,006 инча, тънка стоманена тел, интерфейс с резба M12.Обща дължина 160 мм / 6.3 инча, работна дължина плавниците е 100 мм / 3,94 инча, работна ширина плавниците е 35 мм / 1,38 инча. 【Материал】- Телени четки, изработени от стоманена тел, а дръжката на четката е изработена от метал, здрава и устойчива, може напълно да се очисти от ръжда и детайли. 【Специален дизайн】- Иновативна конструкция спирала завязанных кабели за тясна повърхност и прецизно премахване на чеп, ръжда, спрей и бои, климатик и подготовка на повърхността. 【Прилагането на】 - Отлично подходящ за почистване и премахване на ръжда вътре предмети, като тръби, комини.Редовното почистване на комина помага за предотвратяване на пожари. 【Предимство】 - Твърди медни четината почистват каменни комини и димни тръби от въглища и сажди, осигуряване на дълъг живот и дълголетие.Това не поцарапает вътрешната повърхност на комин.Лесно се сглобява и е запознат, и можете да подсоединять пръти комина, за да се разшири зоната на обсега.Четка за почистване на тръби от стоманена тел Utoolmart, кръгла четка за почистване на димоотводни тръби Описание* Кръгла четка за почистване на димоотводни тръби, предназначени за собствениците на жилища и е специално проектирана за изолирани метални комини, тръби от неръждаема стомана и метални печных тръби.

R

Продукти в категория