.

.

Набор от метли и совков за дома, Комбиниран Набор от Вертикални Совков и Метла с дълга дръжка За Подметания Офис Кухненско дюшеме От козината на домашни любимци, По?

Набор от метли и совков за дома, Комбиниран Набор от Вертикални Совков и Метла с дълга дръжка За Подметания Офис Кухненско дюшеме

BGN 12.64
Продукти

1 【[Дълга дръжка и удлинительный шест】 Можете да изберете дължина на метла в зависимост от растежа на дете или възрастен.Прави ви по-удобни и подметает пол, без навеждане, вещи от първа необходимост за дома и апартаменти!. 【Нов дизайн 2022】 Комбиниран комплект за метла и лопата, вграден в зъбите са скрепер и гребени, позволява лесно соскребать боклук и коси, които на щетинках метла попадат в лъжичка.Не трябва да си ръце убирались, избягвайте пачкания ръце!А до sovku за боклук уникално добавен прахоустойчив калъф, четина метла, увеличена с три реда до четири. 【Удобно съхранение и запазване на място】 Метла е прикрепен към дръжката на лъжичка в изправено положение, така че тази вертикална комбинация лопата и метла ще ви спести пространство и ще запази дома си в чистотата и реда. 【Ветрозащитный лъжичка за боклук с гъвкав выступом】 Мек и гъвкав гумен перваза Micro curve осигурява надеждно уплътнение между пода и копая, лъжичка може да прилепва плътно към земята и да бъде много плосък, така че на прах не ще заметаться под пылесборниками. 【Добро качество】 Набор от метли и совков за дома е изработен от екологично чиста рециклирана ПАТ и нов материал ABS, че се удължава срока на експлоатация на този комбиниран комплект лопата и метла.Дръжка този молец и набор от четки изработени от неръждаема стомана клас А, която лесно ръжда и деформирана!. 【Гарантирано сервизно обслужване】 Този лъжичка и метлата са преминали у нас 21 тестване на сигурността, ако метла, ще се счупи или се повреди при доставка, или дори ако промените мнението си, моля, просто да споделите с нас (например : кликнете на поръчката-свържете се с продавача), или го замени, или ще ви върнем парите, по ваш избор!. 【[Дълга дръжка и удлинительный шест】 Можете да изберете дължина на метла в зависимост от растежа на дете или възрастен.Прави ви по-удобни и подметает пол, без навеждане, вещи от първа необходимост за дома и апартаменти!. 【Нов дизайн 2022】 Комбиниран комплект за метла и лопата, вграден в зъбите са скрепер и гребени, позволява лесно соскребать боклук и коси, които на щетинках метла попадат в лъжичка.Не трябва да си ръце убирались, избягвайте пачкания ръце!А до sovku за боклук уникално добавен прахоустойчив калъф, четина метла, увеличена с три реда до четири.

R

Продукти в категория