.

.

Тунел за Морско Свинче | Убежище за малките на животните, Тръбна Клетка, Къщичка с Мат, ръчно Слама Носилка за дребни Животни, Играчки за Пор, Игралната Къщичка за За?

Тунел за Морско Свинче | Убежище за малките на животните, Тръбна Клетка, Къщичка с Мат, ръчно Слама Носилка за дребни Животни,

BGN 0.33
Продукти

◍Вдъхновяваща природа любимци : Това хамак за малки животни, симулиращ тунел, вдъхновяваща природа на малки животни, който кара ги мигновено се влюбват в този тунел хамак, да преследват един друг и да тичат в хамака ◍ Е безопасна за употреба : Изработен е от естествени материали, безопасни за вашите домашни любимци.Вие може да научи своите домашни любимци да прокара топката, за да е смешно!Вашето морско свинче никога не заскучает и ще се подобри здравето!. ◍ Любимите играчки за порове : Повечето хамстери и морски свинчета обичат да дъвчат и да копаят градината, на вашето малко кученце се радвате с часове да ги разследва, да добиват храна и дъвче. ◍Натурален домашен любимец : Уникален дизайн на форма и може да украсите клетка за малки домашни животни, която изглежда по-топла и сладка и носи повече удоволствие в живота на вашия домашен любимец. ◍ Е приложимо за малки животни Е идеална за морски свинчета, чинчили, един gerbil, таралежи, порове и т.Моля, проверете размера преди да си купите и подходяща ли е за вашия домашен любимец. ◍Вдъхновяваща природа любимци : Това хамак за малки животни, симулиращ тунел, вдъхновяваща природа на малки животни, който кара ги мигновено се влюбват в този тунел хамак, да преследват един друг и да тичат в хамака. ◍ Е безопасна за употреба : Изработен е от естествени материали, безопасни за вашите домашни любимци.Вие може да научи своите домашни любимци да прокара топката, за да е смешно!Вашето морско свинче никога не заскучает и ще се подобри здравето!. ◍ Любимите играчки за порове : Повечето хамстери и морски свинчета обичат да дъвчат и да копаят градината, на вашето малко кученце се радвате с часове да ги разследва, да добиват храна и дъвче. ◍Натурален домашен любимец : Уникален дизайн на форма и може да украсите клетка за малки домашни животни, която изглежда по-топла и сладка и носи повече удоволствие в живота на вашия домашен любимец. ◍ Е приложимо за малки животни Е идеална за морски свинчета, чинчили, един gerbil, таралежи, порове и т.Моля, проверете размера преди да си купите и подходяща ли е за вашия домашен любимец.Описание : Натурален слама джудже хамстер-папагал малък тунел за домашни любимци с възглавници, декоративни клетки, да може да се върне и лазать, хладен и дишаща.

R

Продукти в категория