.

.

Носилката Хамстер ПАТКО, Носилка за Хамстер, Голяма Носилка за Заек, Носилка за Заек, Носилка за Заек, Котило за Заек, Носилка за Заек, с Чекмедже, Малка Носилка за За?

Носилката Хамстер ПАТКО, Носилка за Хамстер, Голяма Носилка за Заек, Носилка за Заек, Носилка за Заек, Котило за Заек, Носилка

BGN 3.33
Продукти

Полу-отворени ТАВА за БОКЛУК : Изработен е от висококачествени и износостойкого пластмаса за трайно и устойчиво използванеТАВА ЗА събиране на ОТПАДЪЦИ за КОТЕ С НИСЪК ВХОД : може да помогне на вашия кролику работят на добри навици на обличане.Котешката с ВИСОКИ СТРАНИ : конструкция с фиксиран замък е лесен за инсталиране, на него не настъпят домашни животни.Котешката тоалетна за КОТЕ : С фиксирана брава-ключалка, му е много лесно да се фиксира на клетка за зайци.КУТИЯ ЗА ПРЕСЯВАНЕ на БОКЛУКА : Ярък и красив дизайн на цвят и подходящ размер, изглежда добре и е по-особен.Полу-отворени ТАВА за БОКЛУК : Изработен е от висококачествени и износостойкого пластмаса за трайно и устойчиво използване.ТАВА ЗА събиране на ОТПАДЪЦИ за КОТЕ С НИСЪК ВХОД : може да помогне на вашия кролику работят на добри навици на обличане.Котешката с ВИСОКИ СТРАНИ : конструкция с фиксиран замък е лесен за инсталиране, на него не настъпят домашни животни.Котешката тоалетна за КОТЕ : С фиксирана брава-ключалка, му е много лесно да се фиксира на клетка за зайци.КУТИЯ ЗА ПРЕСЯВАНЕ на БОКЛУКА : Ярък и красив дизайн на цвят и подходящ размер, изглежда добре и е по-особен.Пратката включва 1 х тоалетна с чекмедже за заек Особености-С фиксирана брава и се деформира много лесно се поставя в клетка за зайче. - Изработен от висококачествени и износостойкого пластмаса за трайно и устойчиво използване. - Конструкция выдвижного тип, изключително удобен и практичен. - Светъл и красив дизайн на цвят и подходящ размер, изглежда красиво и особено. - Подходящ за използване в дома, в магазин за домашни любимци, лесно да се премества и поставя. - Размер : около 31. - Материал : Пластмаса. Информация за продукта, който все още се търсят един прост и практичен тоалетна за домашни зайци?Ако отговорът е да, можете да помислите за нашия продукт.Той е изработен от качествена пластмаса. премиум-клас, много твърди и трайни. за използване с малки зайци.Може да бъдат затворени в клетка, е безопасна за употреба. конструкцията на долната част на окото не е мазен и не се залепва.

R

Продукти в категория