.

.

ZYNERY, 2 броя, Диамантени модел Камбанка на вятъра, Определени за диамант живопис Ловец на слънцето, Diamond Изкуство за възрастни, Деца, Комплекти за диамант Живопис, Ока?

ZYNERY, 2 броя, Диамантени модел Камбанка на вятъра, Определени за диамант живопис Ловец на слънцето, Diamond Изкуство за възрастни,

BGN 3.00
Продукти

【Насладете се на забавно САМ】 : комплект за риболов на слънцето с диамант рисувани от 2 темиВ комплект всеки комплект е включена тава, писалка за рисуване и пластелин.Лесно можете да направите вятърни свирки suncatcher със семейството и децата в свободното си време и да получите удоволствие от създаването на диамант стенописи. 【Качествени МАТЕРИАЛИ】 : Вятърни свирки с диамант рисувани са направени от акрилни панели и диаманти от смола.Висококачественият материал осигурява продължително използване на духови камбани, без загуба на диаманти и избледняване. (Освен това, ние добавяме 30% повече диаманти, за да можете да завършите създаването на диамант картини. 【Изискан декор】 : Нашите вятърни свирки с диамант рисувани са представени в 2 красиви модели с добро кристални висулки и разноцветни мъниста, което ги прави чудесна украса за прозорци, балкони, стени и врати.Ловец на слънцето diamond art не само блести на слънцето, но и улавя светлината във вашия дом, което го прави по-изискан и пищен. 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 : Изискан комплект за риболов на слънцето от кристал може да даде на семейството си или приятелите си за свети Валентин, Ден на благодарността, Коледа, Ден на майката, рождени дни, годишнини и т., Готови вятърни свирки може да се мотае по двора, градината, хол, колата, офиса, трапезарията, спалнята и т. това Им се радвате!. ?【Следпродажбено обслужване】 : Когато вие получавате комплекти за диамант живопис, моля, проверете, дали съдържанието на продукта е пълна.Ако някакви аксесоари липсват или са повредени, или ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви предоставим решение в рамките на 24 часа. 【Насладете се на забавно САМ】 : комплект за риболов на слънцето с диамант рисувани от 2 теми.В комплект всеки комплект е включена тава, писалка за рисуване и пластелин.Лесно можете да направите вятърни свирки suncatcher със семейството и децата в свободното си време и да получите удоволствие от създаването на диамант стенописи. 【Качествени МАТЕРИАЛИ】 : Вятърни свирки с диамант рисувани са направени от акрилни панели и диаманти от смола.Висококачественият материал осигурява продължително използване на духови камбани, без загуба на диаманти и избледняване. (Освен това, ние добавяме 30% повече диаманти, за да можете да завършите създаването на диамант картини. 【Изискан декор】 : Нашите вятърни свирки с диамант рисувани са представени в 2 красиви модели с добро кристални висулки и разноцветни мъниста, което ги прави чудесна украса за прозорци, балкони, стени и врати.Ловец на слънцето diamond art не само блести на слънцето, но и улавя светлината във вашия дом, което го прави по-изискан и пищен. 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 : Изискан комплект за риболов на слънцето от кристал може да даде на семейството си или приятелите си за свети Валентин, Ден на благодарността, Коледа, Ден на майката, рождени дни, годишнини и т., Готови вятърни свирки може да се мотае по двора, градината, хол, колата, офиса, трапезарията, спалнята и т.

R

Продукти в категория