.

.

Комплект Чаши кафе на Hemoton Набор от Кафе Чаши 10шт Силиконови Ръкави за Чаши Нескользящая Стъклена Бутилка, Ръкав за Чаши, Прозрачен Капак за Кафе Чаши, Ръкав за Бути?

Комплект Чаши кафе на Hemoton Набор от Кафе Чаши 10шт Силиконови Ръкави за Чаши Нескользящая Стъклена Бутилка, Ръкав за Чаши,

BGN 5.20
Продукти

СИЛИКОНОВ МАНШОН за ЧАШИ Осигуряват нескользящий заснемане на вашата напиткаСИЛИКОНОВ МАНШЕТ-ЧАШКА Предпазват ръцете ви от студа.СИЛИКОНОВИ втулки за чаши Са идеални като аксесоар за бутилки в къмпинга, пешем туризъм, колоездене, пътуване и т. Силиконови втулки за чаши, Изработени от здрав силиконов материал, противоскользящего и устойчив.СИЛИКОНОВИ дюзи за чаши Са идеални за стъклени бутилки, пластмасови чаши, чаши, термокружки, студени чаши и т. Силиконови дюзи за чаши Осигуряват нескользящий заснемане на вашата напитка.СИЛИКОНОВ МАНШЕТ-ЧАШКА Предпазват ръцете ви от студа.СИЛИКОНОВИ втулки за чаши Са идеални като аксесоар за бутилки в къмпинга, пешем туризъм, колоездене, пътуване и т. Силиконови втулки за чаши, Изработени от здрав силиконов материал, противоскользящего и устойчив.Силиконови ръкави за чаши Са идеални за стъклени бутилки, пластмасови чаши, чаши, изолирана чаши, чаши за студена вода и т. Описание Преносим ръкав за бутилки чудесно и е много подходящ за използване в и извън помещения, като къмпинг, плуване, гмуркане, риболов и други дейности.Страхотно чувство в ръцете си, и е абсолютно хладно захват.Характеристики - Размер : 7,6 х 6 х 5 см - Цвят : прозрачен.- Материал : силикон.Пакетът включва 10 x силиконови чашечных втулок.

R

Продукти в категория