.

.

Клещи За носа, 1БР Очила Клещи За Носа Клещи За Регулиране на Носогубцев Клещи За Очила Клещи За носа Клещи Ремонт на Очила за Сглобяване, Регулиране на Точки Инстру?

Клещи За носа, 1БР Очила Клещи За Носа Клещи За Регулиране на Носогубцев Клещи За Очила Клещи За носа Клещи Ремонт на Очила за

BGN 1.33
Продукти

Клещи за носа : Идеален за професионална употребаТези клещи са идеални за ремонт на очила, бижута и други занаяти.Клещи за регулиране на лигавицата на носа : да се използва в помощ на другите плоскогубцам за регулиране.Лесен за работа, лесен за употреба.Високо качество, здравина и дълготрайност.Инструменти за регулиране на точки Обща дължина : прибл. 15,5 см / 6,10 инча. 4 см / 1,57 инча.Клещи за рамки за очила : Те са отлични за регулиране на рамки за очила в домашни условия.В него има слот за притежателя на вашия носового откъснат лист, за него не е било маркиране.Клещи за моста на носа очила : Те са добре полирани.Той е много удобен на пипане, и има добро сцепление с дръжка.Клещи за носа : Идеален за професионална употреба.Тези клещи са идеални за ремонт на очила, бижута и други занаяти.Клещи за регулиране на лигавицата на носа : да се използва в помощ на другите плоскогубцам за регулиране.Лесен за работа, лесен за употреба.Високо качество, здравина и дълготрайност.Инструменти за регулиране на точки Обща дължина : прибл. 15,5 см / 6,10 инча. 4 см / 1,57 инча.Клещи за рамки за очила : Те са отлични за регулиране на рамки за очила в домашни условия.В него има слот за притежателя на вашия носового откъснат лист, за него не е било маркиране.Клещи за моста на носа очила : Те са добре полирани.Той е много удобен на пипане, и има добро сцепление с дръжка. Високо качество, здравина и дълготрайност. Използвайте в помощ на други инструменти клещи за регулиране. Идеален за професионална употреба. Лесен за работа, лесен за употреба. Тези клещи са идеални за ремонт на очила, бижута и други занаяти.Спецификация : Функции : Високо качество, здравина и дълготрайност.Използвайте клещи, за да се грижи за други инструменти, когато се настрои.Идеален за професионална употреба.Лесен за работа, лесен за употреба.Тези клещи са идеални за ремонт на очила, бижута и други занаяти.Параметри : Материал : Неръждаема стальприменение : стъкло, Цвят : сребристо Обща дължина : прибл. 15,5 см / 6,10 инча Ширина : прибл. 4 см / 1,57 инча Тегло : 120 гр. Забележка : Моля, махнете бяло покритие с клещи преди употреба.Осъществяване списък : 1 х Клещи за очила (други предмети на картинката не са включени).

R

Продукти в категория