.

.

Навинчивающиеся Керамични носа облицовка, Симетрични тампон за носа + Носа облицовка за Очила, Отверка за очила Sunglass, 13 мм, 15 мм, 1 чифт (сълза форма, мулти)

Навинчивающиеся Керамични носа облицовка, Симетрични тампон за носа + Носа облицовка за Очила, Отверка за очила Sunglass, 13 мм,

BGN 2.33
Продукти

Материал : носа облицовка са направени от високо качество цирконий, текстурата на кожата гладкаПредимства : Дълготраен противоскользящее покритие, му е лесно состарить, не е лесно да се прекъсне.можете да го използвате в продължение на дълго време. Размер : 1,3 см * 0,65 cm/0,5 инча * 0,25 инча 1,5 см. * 0,8 см/0,58 инча *.Лесен за почистване, които се продават по двойки.Да Не се допуска изпадане точки при изпотяване.Забележка : Ако не сте доволни от стоки на 100% , моля, не се колебайте да ни уведомите, като се свържете с нас.ние ще решим проблема възможно най-скоро.Материал : носа облицовка са направени от високо качество цирконий, текстурата на кожата гладка.Предимства : Дълготраен противоскользящее покритие, му е лесно состарить, не е лесно да се прекъсне.можете да го използвате в продължение на дълго време. Размер : 1,3 см * 0,65 cm/0,5 инча * 0,25 инча 1,5 см. * 0,8 см/0,58 инча *.Лесен за почистване, които се продават по двойки.Да Не се допуска изпадане точки при изпотяване.Забележка : Ако не сте доволни от стоки на 100% , моля, не се колебайте да ни уведомите, като се свържете с нас.ние ще решим проблема възможно най-скоро.Спира изгаряне на носната лигавицата, регулира във всички посоки съдържание на Пакета : 1 двойка от носа на възглавници.

R

Продукти в категория