.

.

Очила за жени/Мъже, Блокиране на синята светлина, За облекчаване на напрежението на очите, За четене на компютър, За телевизора, В Стилна Овална рамка, Със защита от ?

Очила за жени/Мъже, Блокиране на синята светлина, За облекчаване на напрежението на очите, За четене на компютър, За телевизора, В Стилна

BGN 2.00
Продукти

Пластмасова рамкаНеполяризованный.Широчина на обектива : 52 мм. Бифокални очила за четене : Горна част - прозрачни лещи за далечни разстояния.На дъното - увеличителни лещи за ближния.Намалете напрежението на очите : Нашите компютърни очила блокират от синя светлина, се намалява натоварването на очите и премахване на синдром на сухото око.Лек : класически рамки TR90, бифокални лещи от смола.Ширина на рамката 138 мм, стъбло 140 mm. Стилен и с добро качество : здрав и издръжлив, гъвкав и удобен.Гаранция : 90 дни безплатно връщане, гаранция 1 година от производствени дефекти.Пластмасова рамка.Неполяризованный.Широчина на обектива : 52 мм. Бифокални очила за четене : Горна част - прозрачни лещи за далечни разстояния.На дъното - увеличителни лещи за ближния.Намалете напрежението на очите : Нашите компютърни очила блокират от синя светлина, се намалява натоварването на очите и премахване на синдром на сухото око.Лек : класически рамки TR90, бифокални лещи от смола.Ширина на рамката 138 мм, стъбло 140 mm. Стилен и с добро качество : здрав и издръжлив, гъвкав и удобен.Гаранция : 90 дни безплатно връщане, гаранция 1 година от производствени дефекти.Повече от 7 часа на ден пред дигитални екрани, като компютри и смартфони, подложени на вас на вредни сини лъчи, причиняващи напрежение в очите, замъглено виждане, зачервяване на очите, мигрена и липса на сън.Бифокални очила за четене са неусиленные лещи, които също съдържат посочете с избрания от вас увеличение в долната част на обектива.Този тип на обектива е най-подходящ за тези, които постоянно превключва с това да погледнете надолу на материали за четене и писане, в това, да гледат в далечината.

R

Продукти в категория