.

.

BYBYCD Очила за далекогледство, Модерни Компютърни Очила За Шофиране, Цветя Модел, Увеличение за четене, Дамски Очила за Далекогледство (150, червен)

BYBYCD Очила за далекогледство, Модерни Компютърни Очила За Шофиране, Цветя Модел, Увеличение за четене, Дамски Очила за Далекогледство

BGN 7.36
Продукти

Вид на стоката : Очила за старческо Цвят : както е показано. Размер : 13,7 * 4 виж Пратката съдържа : 1 бр. очила за старческо.Вид на стоката : Очила за старческо. Цвят : както е показано. Размер : 13,7 * 4 виж Пратката съдържа : 1 бр. очила за старческо.Материал : КОМПЮТЪР Тип на продукта : очила за далекогледство Цвят : както е показано Пратката съдържа : 1 бр. очила за далекогледство Размер : 13,7*4 см 1. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-3 см 2. Поради много фактори, като яркостта на дисплея и интензивността на светлината, действителния цвят на този на продукта може да се различават малко от изображението, показвано на сайта.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

R

Продукти в категория