.

.

2 БР. Отшелушивающая гъба за душ за жени, Супер Мек Ексфолиращ Скрубер За тялото, за многократна употреба Спа Масаж Пилинг За Премахване на Мъртвата кожа, 3D Гъба за д?

2 БР. Отшелушивающая гъба за душ за жени, Супер Мек Ексфолиращ Скрубер За тялото, за многократна употреба Спа Масаж Пилинг За Премахване

BGN 3.33
Продукти

?【Бързо ефективно ексфолиране】 : Първо добре намокрете тялото с мека гъба и подсушете тялото, след това използвайте мека отшелушивающую гъба за баня, за по-лесно и бързо помассировать и отшелушить, гел за душ не е необходим, бързо почиства омертвевшую кожата и мръсотия поддържайте кожата си гладка и еластична, подобряване на кръвообращението и здравето на кожата. ?【Супер мека и удобна 】 : Супер мека гъба за баня за мека и удобна повърхност е безболезнена е подходящ за деца и възрастни, за подобряване блясъка на кожата и поддържане в добро състояние. ?【Благородна гъба за баня 】 : Супер мека гъба за баня, изработени от материал PVA cushiony sponge, суперразмерная благородна гъба за баня 7 * 14 * 3 см може да покрие по-голяма площ от тялото и да използвате по-висока ефективност. ?【3 D перлено бял дизайн】 : 3 D гъба е перлено бял дизайн, който е по-красив и интересен, както и силно водопоглъщаемост, може произволно да се деформират, след като водопоглъщаемост ще стане мек, висококачествен дизайн на дантела и две куки за свободно висящи. ?【Лесно почистване и гигиеничное многократна употреба използването на】 : гъба може да се използва повторно.тази гъба ще продължи дълго, благодарение на гъвкавост изсъхване, липса на мухъл или размножаването на бактерии, и може да се използва неограничено време.препоръчваме ви напълно измийте го и излезем да изсъхне след всяко използване, да се запазите чисти. ?【Бързо ефективно ексфолиране】 : Първо добре намокрете тялото с мека гъба и подсушете тялото, след това използвайте мека отшелушивающую гъба за баня, за по-лесно и бързо помассировать и отшелушить, гел за душ не е необходим, бързо почиства омертвевшую кожата и мръсотия. поддържайте кожата си гладка и еластична, подобряване на кръвообращението и здравето на кожата. ?【Супер мека и удобна 】 : Супер мека гъба за баня за мека и удобна повърхност е безболезнена е подходящ за деца и възрастни, за подобряване блясъка на кожата и поддържане в добро състояние. ?【Благородна гъба за баня 】 : Супер мека гъба за баня, изработени от материал PVA cushiony sponge, суперразмерная благородна гъба за баня 7 * 14 * 3 см може да покрие по-голяма площ от тялото и да използвате по-висока ефективност.

R

Продукти в категория