.

.

Натурален дезодорант Sam ' s - Оригинална - Без алуминий DEO - Без фталатов, парабени, сулфати и оцветители - Произведено в Ню Гэмпшире - За мъже, жени, унисекс - Вегетариан?

Натурален дезодорант Sam ' s - Оригинална - Без алуминий DEO - Без фталатов, парабени, сулфати и оцветители - Произведено

BGN 3.00
Продукти

Изключително ефективна защита срещу миризмаТайният туба с обем 3 грама.Не съдържа алуминий.Без изкуствени оцветители. 17 Интригуващи аромати.ОРИГИНАЛЕН АРОМАТ - Този деликатен пикантен аромат на махагон, с меки нотки на кремообразна ванилия ще прилив на свежест на вашите подмышкам.Идеален е първи избор за преход на натурален дезодорант.Надушен Ароматен масло.НЕ СЪДЪРЖА АЛУМИНИЙ, Е ЗДРАВА, ТРУДНО РАБОТЯТ ПО ПРИРОДА. Най-често е сода за хляб.ПРОИЗВЕДЕНО В НЮ ГЭМПШИРЕ - Всички природни продукти, Sam ' s са произведени в малки партиди за нашия предприятието в Аткинсоне, щата Ню Йорк. БЕЗПРОБЛЕМНО се връща – ние не само произвеждаме отлични, трудолюбиви продукти, но и отлично обслужваме клиенти!Ако по някаква причина са недоволни, ние предлагаме връщане от пълно възстановяване в рамките на 30 дни от датата на закупуване.ОРИГИНАЛЕН АРОМАТ - Този деликатен пикантен аромат на махагон, с меки нотки на кремообразна ванилия ще прилив на свежест на вашите подмышкам.Идеален е първи избор за преход на натурален дезодорант.Надушен Ароматен масло.НЕ СЪДЪРЖА АЛУМИНИЙ, Е ЗДРАВА, ТРУДНО РАБОТЯТ ПО ПРИРОДА. Най-често е сода за хляб.ПРОИЗВЕДЕНО В НЮ ГЭМПШИРЕ - Всички природни продукти, Sam ' s са произведени в малки партиди за нашия предприятието в Аткинсоне, щата Ню Йорк. БЕЗПРОБЛЕМНО се връща – ние не само произвеждаме отлични, трудолюбиви продукти, но и отлично обслужваме клиенти!Ако по някаква причина са недоволни, ние предлагаме връщане от пълно възстановяване в рамките на 30 дни от датата на закупуване.

R

Продукти в категория