.

.

Hemoton 5 бр. Регулируеми Шапка За Душ, Шапка за Душ За Коса, Дамски Шапки, Детска Шапка За Плуване, Аксесоари За Душ, Спа Шапчица, Множество Шапка За Душ, Шапка За душ от Е?

Hemoton 5 бр. Регулируеми Шапка За Душ, Шапка за Душ За Коса, Дамски Шапки, Детска Шапка За Плуване, Аксесоари За Душ, Спа Шапчица, Множество

BGN 0.67
Продукти

Шапка за душ за коса : изящна изработка с атрактивен външен вид защитава косата по време на душ или кондициониране на косата.Капачка за душата : Това е много полезно.Уверете се, че косата не намокли по време на душ.Капачка за косата, за бани : двупластова и обратима: Мека и лесна за главата, перфектният аксесоар за подреждане и растежа на косата, както и лесно обърната шапка за сън от една страна всеки слой е направен от мек сатен приятен цвят, чудесен аксесоар за вашите малки деца.Детска нощна шапчица : Тя е много подходяща за грижа за косата по време на вземане на душ или кондициониране на косата.Капачка за сушене на косата : дизайн дантела, лесно се регулира по размер.Необходим за хората у дома или в салон.Шапка за душ за коса : изящна изработка с атрактивен външен вид. защитава косата по време на душ или кондициониране на косата.Капачка за душата : Това е много полезно.Уверете се, че косата не намокли по време на душ.Капачка за косата, за бани : двупластова и обратима: Мека и лесна за главата, перфектният аксесоар за подреждане и растежа на косата, както и лесно обърната шапка за сън от една страна всеки слой е направен от мек сатен приятен цвят, чудесен аксесоар за вашите малки деца.Детска нощна шапчица : Тя е много подходяща за грижа за косата по време на вземане на душ или кондициониране на косата.Капачка за сушене на косата : дизайн дантела, лесно се регулира по размер.Необходим за хората у дома или в салон.Пакетът включва 5 x Функции за баня - Цвят : Асорти за къпане за децата. - Размер : Около 23,00 X23,00 X0,10 см /9,04 X9,04 X0,04 инча шапчица за сън. - Материал : шапчица-тюрбан за душ от полиестер и ЕВА. - Това е много полезно.Защитете косата си от намокания по време на душ Детска шапка за душ. -Дизайн дантела, лесно се регулира по размер.Необходима за хората у дома или в кабината Регулируем шапка за душ. - Изящна изработка с атрактивен външен вид. защитава косата по време на душ или нощна грижа за косата. - Този продукт е подходящ също и за салон за красота, шапка за коса за баня с изолационни характеристики. - Отлично качество на изработка, което я прави подходяща за къпане за деца, който може да се носи в тюрбан за душ за къпане.

R

Продукти в категория