.

.

Набор за Пробиване на носа, Еднократно Сигурен Набор За Пробиване на SLVIEKAE, Пистолет за Пробиване на носа Фиби с 24 бр Носа Игли (Многоцветен)

Набор за Пробиване на носа, Еднократно Сигурен Набор За Пробиване на SLVIEKAE, Пистолет за Пробиване на носа Фиби с 24 бр Носа Игли

BGN 1.00
Продукти

Предназначена е за пробиване на носа : Усъвършенстван дизайн, лесно управление, е толкова просто, като телбод, Можете да направите пиърсинг сами вкъщи, за да спаси своето време и париАко сте доволни от този продукт, моля, споделете ги с приятели.Висококачествен материал : Изработен от висококачествена неръждаема стомана, инкрустиран с хрусталем, икономична цена, не съдържа олово и никел, перфектно полирани, лесен за почистване, подходящ в чорап.Как работи : Моля, запознайте се с видео продукта, за да разберете етапи на пункция, Забележка : не забравяйте да натиснете малко по-силно, не се колебайте, иначе сте в състояние да пробива само половината, ако не можете да го направите сами, можете да поканите семейството си или приятели, за да помогне с пункция.Размер на комплекта за пиърсинг на носа : Размери на пистолета за пиърсинг, дължина : 57 мм, височина : 22 мм размер на карамфил за пиърсинг на носа, дължина : 12 мм, дължина на кристала : 2 mm. Размера на носа шипове за ежедневието, дължина : 9 мм, височина на кристала : 2 мм. Че получавате : Mailto включва 2 бр. пистолет за обици с карфица за пиърсинг на носа, 2 бр. почистващи таблетки, 24 бр. шипове за носа, за ежедневието, отговарят на вашето ежедневното стил.Ние предлагаме безпроблемна 6-месечна гаранция за качество и приятелско обслужване на клиенти.

R

Продукти в категория