.

.

Начална Лъжица за кучешка храна, Лесно Моющийся Мерителна Чашка, Творчески Заоблен Дизайн, Фланец Пакет за котешки храна? Скоба (сиво-зелен)

Начална Лъжица за кучешка храна, Лесно Моющийся Мерителна Чашка, Творчески Заоблен Дизайн, Фланец Пакет за котешки храна? Скоба (сиво-зелен)

BGN 0.33
Продукти

* Осигуряване на стандартна диета на хранене и да се избягва перекармливания домашни животни, а също така бързо и просто перелопачивайте храна за домашни любимци * Лъжичка за храни за домашни любимци, произведени от висококачествен хранителен материал abs, трайни, толстой и плавно, при това абсолютно безопасно за вашите сладки домашни любимци. * По-дълги кръгла дръжка позволява лесно да получите на продукти от големи пакети или контейнери за храна; тя е здрава, я не е лесно да се огъват, износва и се деформират. * Дръжка за това, пластмасови размерите на чашата не само ергономични за по-удобно захващане. * Ярък контраст на цветове прави хранене домашен любимец е най-приятно.Технически характеристики : Цвят на продукта : сиво-зелен Тип : Лъжица за храни за домашни любимци Размер на продукта : 20*8*4 см Материал изделия : ABS Списък на продуктите : 1x лъжица за храни за домашни любимци Забележка : 1. Поради осветление и настройки на разликата на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.

R

Продукти в категория