.

.

Купа за храна за котки без стрес Наклонена Подсилени купа за котки с противоплъзгаща защита на гръбначния стълб домашни любимци Двустранен купата Може да се изпол?

Купа за храна за котки без стрес Наклонена Подсилени купа за котки с противоплъзгаща защита на гръбначния стълб домашни любимци

BGN 64.53
Продукти

На разположение е и от двете страни, осигурява качествено хранене, по-здравословенИзискан дизайн, полезно хранене, отрицателен наклон на повърхността на чашата с 10 градуса, двустранно използване, включете камерата на чашата нагоре и надолу на различна дълбочина, може да се контролира количеството подавана на храна.За да се осигури домашни любимци по-здравословен начин на живот, може да се приготви купа с обем 240 мл на 210 грама храна, яде по-малко и повече храна и осигуряване на домашни любимци по-здравословен начин на живот.Купа за домашни любимци прост дизайн. отблъсква кристали вода.На разположение на двете страни, добро хранене, по-здравословен.Изискан дизайн, полезно хранене, на повърхността на чашата с наклон 10 градуса, двустранно използване, корпус на купата се обръща нагоре и надолу на различна дълбочина, можете да регулирате количеството подавана на храна.За да се осигури домашни любимци по-здравословен начин на живот, може да се приготви купа с обем 240 мл на 210 грама храна, яде по-малко и повече ястия и предоставяне на домашни любимци по-здравословен начин на живот.Купа за домашни любимци прост дизайн. отблъсква кристали вода. Размер : 12*8 см Цвят : сив, бял Особености : Мрамор външен вид, функция наводнения и почистване, гарантиран почивка на домашни животни се осигурява функция, зачервяване на вода, чистота, хигиена и полезен живот. Изчистен дизайн на чашата за домашни любимци Научното хранене на домашни любимци започва с купата Обърнете внимание на хранителния режим на вашия домашен любимец - не преяждам, хранете научно, започнете с тази купа.Пратката включва : 1 * купа за кучета.

R

Продукти в категория