.

.

Набор от греди и каишки Oputair, Удобен Мек Каишка за кучета с дръжка от чист памук, Стилна Яка с метална катарама от Розово злато и подвижна Цвете за малки, Средни и Гол?

Набор от греди и каишки Oputair, Удобен Мек Каишка за кучета с дръжка от чист памук, Стилна Яка с метална катарама от Розово злато

BGN 2.67
Продукти

【Удобен размер M е подходящ за обиколка на врата 12,2 "-19,7"; Размер L е подходящ за обиколка на шията 15 "-23,6"Моля, внимателно измерете обиколката на врата на домашен любимец, за да сте сигурни, че можете да го носите. 【Носенето на различни случаи на 】 : Стилен жълто-синьо кариран нашийник за кучета придава на кучето привлекателен външен вид.Уникални подвижни цветя, може лесно да се приложи към всяко предвид яката.Нашийник за кучета могат да се носят по различни поводи, като сватби, рождени Дни, Коледа, Свети Валентин, различни партита, семейни пикници и т. 【Задължения за обслужване на】 : Oputair - марка, локализиран в Съединените Щати, ние имаме офлайн магазини в Калифорния, за да ви осигури безупречно сервизно обслужване. 【Удобен размер M е подходящ за обиколка на врата 12,2 "-19,7"; Размер L е подходящ за обиколка на шията 15 "-23,6".Моля, внимателно измерете обиколката на врата на домашен любимец, за да сте сигурни, че можете да го носите. 【Носенето на различни случаи на 】 : Стилен жълто-синьо кариран нашийник за кучета придава на кучето привлекателен външен вид.Уникални подвижни цветя, може лесно да се приложи към всяко предвид яката.Нашийник за кучета могат да се носят по различни поводи, като сватби, рождени Дни, Коледа, Свети Валентин, различни партита, семейни пикници и т. 【Задължения за обслужване на】 : Oputair - марка, локализиран в Съединените Щати, ние имаме офлайн магазини в Калифорния, за да ви осигури безупречно сервизно обслужване.

R

Продукти в категория