.

.

Balacoo 2 бр. Купа за Кучета, Купички за вода, Купа за котки, Купа за бавно готвене, Купа за Кучета, Купа От Задушаване, Купа за домашни любимци, Стоки за домашни любимци, К?

Balacoo 2 бр. Купа за Кучета, Купички за вода, Купа за котки, Купа за бавно готвене, Купа за Кучета, Купа От Задушаване, Купа за

BGN 10.08
Продукти

Бавно питатель ПАТ купата на кучето бавно ясла купа бавно яде котката бавно се яде домашен любимец купа Пет бавно ясла купа за кучета купа за хранене бавно яде котка купа бавно доставяне на вода на кучето купа подувам спирка куче купата на кучето вода купа анти задуши купа храна за котки купички за домашни любимци чаши предотвратяване на прекомерната степен на затлъстяванеКУПА за кучета с наднормено тегло.ОФЕРТА - С нескользящим дъно, предотвращающим подхлъзване или преместване на чашата.Да Не се допуска прекалено бързото приемане на храна поради диспепсия; Яжте бавно, за да си куче / котка е по-здрава.Изработен е от пластмаса, лесен за почистване.Пратката включва 2 х купата Характеристики - Размер : 20,4x20,4x4,8 виж Изделия. - Материал : полипропилен купа за кучета. - Не яжте прекалено бързо, за да предизвика диспепсию; Яжте бавно, нека кучето / котката повече полезни храни за домашни любимци. -Изработен от пластмаса, лесен за почистване и изчиства купа за бавно хранене на домашни любимци, купа за бавното ядене на кучета, купа за бавното ядене на котки, купа за бавното ядене на домашни любимци, купа за бавно хранене на кучета, купа за бавното ядене на котки. - С нескользящим дъно, предотвращающим плъзгащи купички или преместване на по подношению. - Цвят : черни купички за котки. - Предпазват от прекомерно степента на затлъстяване купички за кучета.Информация за Товарахпредложение предотвратява прекалено бързото яде, което води до стомашно разстройство; бавно хранене прави кучето /котката е по-здрава.Това е купа за бавно хранене на кучета.Конструкция с нескользящим дъно предпазва от приплъзване на купата.Изработена от здрава пластмаса, лесен за почистване.

R

Продукти в категория