.

.

Изкуствени Лигавицата на носа Слънчеви очила, NLQHOPTS 5 Двойки Носа накладки За очила, Меки Силиконови Защелкивающиеся на Лигавицата на носа, Сменяеми Накладки за мос?

Изкуствени Лигавицата на носа Слънчеви очила, NLQHOPTS 5 Двойки Носа накладки За очила, Меки Силиконови Защелкивающиеся на

BGN 2.00
Продукти

【Меки и удобни】 Изкуствени носа облицовка за очила са изработени от екологично чист силикон материал, приятни за кожата и ультрамягки, не причиняват дискомфорт, мирис на пластмаса, зачервяване и алергии на съответния актТрайни, без да се деформират. 【Леки защитни очила за носа, не обременяющие носа】 При носенето им невидими и несъществуващи, носа не ще выдавлен от грозни следи.Тънка работа, гладка повърхност, без чеп. 【Против хлъзгане, и не падат на носните част слънчеви очила】 В сравнение с конвенционалните пластмасови материали, силиконови продукти по-нескользящие.Защелкивающаяся конструкция здраво закотвени на което екипния сайт на конзолата, и я лесно отвалить. 【Лесна инсталация】 Монтаж може да се изпълни за една стъпка, без помощта на инструменти, като например винтове и отвертка, или на други ремонтни комплекти. 【За какво са подходящи рамки за очила? 】Това защелкивающиеся лигавицата на падна на носа си.Ако си титуляр за носа накладки същата, като тази на снимката, независимо от това, коя марка слънчеви очила е подходящ за вас.Изкуствени носа облицовка за слънчеви очила,меки силиконови дюзи за носа,защелкивающиеся сменяеми дюзи за защита на носа/моста на носа за очила Costa /Maui /рамки за очила Описание : Цвят : матиран Размери : 11 mm x 6 mm Тип на закрепване : изкуствени/защелкивающиеся /пълзяща Форма : квадратна/ правоъгълна Подходящ за повечето слънчеви очила/рамки за очила, Меки, приятни за кожата, удобни, нескользящие, без мирис на пластмаса, Без алергии, без грозни следи, трайни Предпоставки включва : 5 двойки меките точки, накрайник за носа, 1 бр. кърпа за почистване.

R

Продукти в категория