.

.

OSLOB 5 Чифта Очила за четене, Качествени Ридеры Наклон Цвят с Удобен Пружинным тръба на шарнирна връзка, за Мъже и Жени (Микс, 2,5)

OSLOB 5 Чифта Очила за четене, Качествени Ридеры Наклон Цвят с Удобен Пружинным тръба на шарнирна връзка, за Мъже и Жени (Микс, 2,5)

BGN 1.33
Продукти

Визуален опит Ultra HD: Материал на лещи с висока разделителна способност, по-точно на увеличение, безброй диоптъра на изборПозволява лесно да се чете дребния текст и едва различимые информация, предоставяне на ясна визия с висока разделителна способност и подобряване на качеството на гледане.
Усещането за комфорт при носене е : Лека пластмасова рамка материал, издръжлив и лесен в чорап.Изискан и научно разработени носа облицовка удобни и седят на фигурата.
Извити линия : Висококачествена кутия панти-износител могат да се отварят на 25 ° навън, че е подходящ за повечето форми на лицето.
Ценен набор : 5 двойки евтини пластмасови очила за четене за мъже и жени, често са подходящи за използване в дома, в офиса или у легла.Черно, синьо, кафяво, лилаво и вино-червено, различни цветове позволяват да комбинирате повече стилове.
Ангажимент : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас с помощта на съобщения, ние обещаваме да отговорим на всички писма в продължение на 12 часа. В един комплект от 5 чифта в различни цветове : черен, вино-червено, синьо, лилаво и кафяво.

R

Продукти в категория