.

.

Rinetics Преносим Твърд Калъф за Контактни Лещи 4 в 1 RGP, Контейнер-Държач за Контактни Лещи, Определени за съхранение за Пътуване и за дома (Син)

Rinetics Преносим Твърд Калъф за Контактни Лещи 4 в 1 RGP, Контейнер-Държач за Контактни Лещи, Определени за съхранение за Пътуване

BGN 6.66
Продукти

【Сигурна и стабилна конструкция】 Контактни отвори в корпуса дават възможност напълно да се потопите контактни лещи RGP във водата, като се избягват опасни сух контакт или присасывания контакт на тялото 【"Ляво" и "Дясно" са обозначени с различни цветове】Буквите "L" и "R" са ясно обозначени върху корпуса различен цвят на главни букви, така че да можете лесно да се различи ляво от дясно и повече никога да не се смесват техните труден за контакти. 【Компактен и портативен дизайн】 Този калъф за контактни лещи RGP е снабден с огледало, контактни прорези и вендузата, облегчающей вмъкване и извличане на лещи.Той е по-удобно, отколкото други покривала за съхранение, благодарение на своя компактен и преносим дизайн. 【Красиви и удобни в переноске】 Тези калъфи за контактни лещи RGP лесно се побират в джоба си, косметичку, дамскую чанта, раница или багаж.Техните компактни размери позволяват да ги използвате навсякъде. 【Течна защита за Вашия спътник в пътуването】 Завинчивающиеся капак имат по-голяма консистенция, което прави капацитет по-малко хлъзгав и пречи на вытекание разтвор. 【Сигурна и стабилна конструкция】 Контактни отвори в корпуса дават възможност напълно да се потопите контактни лещи RGP във водата, като се избягват опасни сух контакт или присасывания контакт на тялото. 【"Ляво" и "Дясно" са обозначени с различни цветове】Буквите "L" и "R" са ясно обозначени върху корпуса различен цвят на главни букви, така че да можете лесно да се различи ляво от дясно и повече никога да не се смесват техните труден за контакти. 【Компактен и портативен дизайн】 Този калъф за контактни лещи RGP е снабден с огледало, контактни прорези и вендузата, облегчающей вмъкване и извличане на лещи.Той е по-удобно, отколкото други покривала за съхранение, благодарение на своя компактен и преносим дизайн. 【Красиви и удобни в переноске】 Тези калъфи за контактни лещи RGP лесно се побират в джоба си, косметичку, дамскую чанта, раница или багаж.Техните компактни размери позволяват да ги използвате навсякъде. 【Течна защита за Вашия спътник в пътуването】 Завинчивающиеся капак имат по-голяма консистенция, което прави капацитет по-малко хлъзгав и пречи на вытекание разтвор.

R

Продукти в категория