.

.

Стойка за сешоара, без удар BKDFD, Държач за Тоалетна, Стенни Държач за Сешоар, Поставка за съхранение на Тоалетна масичка в Банята, Стойка за въздуховоди (Цвят: сив)

Стойка за сешоара, без удар BKDFD, Държач за Тоалетна, Стенни Държач за Сешоар, Поставка за съхранение на Тоалетна масичка в Банята, Стойка

BGN 2.00
Продукти

Модни конец в тон цвят, добра играДизайн за съхранение, чист домашни плотове.Подвижна, лесно моющийся при водене на сешоар и незакрепленных предмети.Без перфорация и без увреждане на стените.Подходящ за : дома, хотели, фризьорски и т. Модни резба по цвят, подходящо време.Дизайн за съхранение, чист домашни плотове.Подвижна, лесно моющийся при водене на сешоар и незакрепленных предмети.Без перфорация и без увреждане на стените.Подходящ за : дома, хотели, фризьорски и т. Модни резба по цвят, подходящо време.Дизайн за съхранение, чист домашни плотове.Подвижна, лесно моющийся при водене на сешоар и незакрепленных предмети.Без перфорация и без увреждане на стените.Подходящ за : дома, хотели, фризьорски салон, etc.Name : Мултифункционална поставка за вентилатори Материал : абсолютно малък размер, удобен за използване, лесен и елегантен, не се страхува от влага. Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика в 1-3 виж 2. От екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря.Продава се само на основната рафт за продукти, други декорации не се продават, сушилни за косата и аксесоари.

R

Продукти в категория