.

.

Четка за тоалетна /Четка за тоалетна Четка за тоалетна Могат да бъдат монтирани на стената или на пода Мека накрайник с дълга дръжка Универсална четка За почистван?

Четка за тоалетна /Четка за тоалетна Четка за тоалетна Могат да бъдат монтирани на стената или на пода Мека накрайник с дълга дръжка Универсална

BGN 1.67
Продукти

Компактен, стилен дизайн, удобни за съхранение, дръжте вашата баня спретнати, чисти и добре организирани, това е незаменим аксесоар за прибиране на реколтата в банята ❤Този продукт представлява четка за тоалетна с двойно предназначение, които могат да бъдат монтирани на стената или за пода, в зависимост от вашите нужди. ❤Продукт представлява дюза-четка с меки косми, която е силна очищающей способност, не боли черешката на тоалетна и не обърка косата. ❤Благодарение на по-дълги дръжката на нашата четка помага да се поддържа ръцете си чисти, когато почиствате тоалетната чиния.Не е нужно да се притеснявате за това, че пръска попаднат в ръцете си.Форма на ръкохватката също е предназначена за удобно захващане. ❤ Постоянен титуляр четки предпазва вашия етаж от петна и поддържа четка в работно състояние за ежедневна употреба.Стабилна основа лесно да се инсталира на пода, за задържане на четка за зъби.МОДЕРЕН ДИЗАЙН : Този държач за тоалетна четка е прост и елегантен, дискретен дизайн, който се побира във всяка баня décor.Name : Четка за тоалетна Материал : пластмаса Употреба : за декорация, подарък, за дома Размери : дължина 10, височина 35 (см); дължина 3,9, височина 13,7 (инча) Тегло : 500 грама съдържание на Пакета : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване ще бъде грешка около 0-3 см, моля, приемете 2. На други стоки, с изключение на стоки на фотографии3, не. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля, разберете. Посочените данни са само за справка.Размер се измерва ръчно.Всяка променлива може да бъде различна.Моля, обърнете се към самия продукт. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.

R

Продукти в категория