.

.

EPMANN Стенен Държач за сапун В Ретро Стил От Плътен Месинг За Вана, Душ, сапун ястия, Кошница за Сапун С Витым Модел, Античен Латунная Полк За Сапун, Тава С Кухи Източва?

EPMANN Стенен Държач за сапун В Ретро Стил От Плътен Месинг За Вана, Душ, сапун ястия, Кошница за Сапун С Витым Модел, Античен Латунная Полк

BGN 16.71
Продукти

Кух отдолу : Кухи дизайн в долната част на притежателя за сапун в банята ви позволява да запазите сапун за суха и чиста, че е много практичноПрактичност : Държач за сапун се различава прост и съвременен дизайн.Това е практично обзавеждане за баня, което носи много удобство в живота ви.Гланц : препарат за съдове изглежда лъскава и произведени в съответствие със строгите стандарти за контрол на качеството, така че има стабилни резултати и красив външен вид.Здрава носеща способност на : Кутия за съхранение на сапун е проста и красива на външен вид, притежава висока устойчивост на натоварване и е идеален избор за съхранение на сапун.Мед и неръждаема стомана : Нашият препарат за съдове изработена от висококачествен материал от мед и неръждаема стомана, която е различна здравина, издръжливост и дълъг живот. Кух отдолу : кухи дизайн в долната част на притежателя за сапун в банята ви позволява да запазите сапун за суха и чиста, че е много практично. Практичност : Държач за сапун се различава прост и съвременен дизайн.Това е практично обзавеждане за баня, което носи много удобство в живота ви. Гланц : препарат за съдове на пипане лъскава и произведени в съответствие със строгите стандарти за контрол на качеството, така че има стабилни резултати и красив външен вид. Здрава носеща способност на : Кутия за съхранение на сапун е проста и красива на външен вид, притежава висока устойчивост на натоварване и е идеален избор за съхранение на сапун. Мед и неръждаема стомана : Нашият препарат за съдове изработена от висококачествен материал от мед и неръждаема стомана, която е различна здравина, издръжливост и дълъг живот.Параметри : Тип на продукта : препарат за съдове Материал : мед и неръждаема стомана Тегло бруто : 429 г / 15,1 грама Осъществяване Списък : 1 х препарат за съдове 2 х винт 2 х разширителния винт 1 х шестостенния ключ.

R

Продукти в категория