.

.

5 БР. Поставка за Птичи Костур, Естествена Дървена Клонка за Папагал, 3 От Костур, 2 Подложки, Вилица За смачкване на Лапите, Дъвчене Пръчка за Папагали, Спортни Клони ?

5 БР. Поставка за Птичи Костур, Естествена Дървена Клонка за Папагал, 3 От Костур, 2 Подложки, Вилица За смачкване на Лапите, Дъвчене

BGN 17.38
Продукти

【Станция на естествените местообитания на птиците】 5 бр, всеки курник е различно!!!Изработена от естествено дърво.3 Поставка за грозде дърва за огрев, 2 Влакчета.Създаване на естествена среда, и нека вашите приятели живеят така, както са в природата.Диаметър на шайбата е 3 виж Метална шайба - това е инструмент, използван за окачване на влакчета до клетката.Материал края на метална пръчка - метална сплав с малко количество цинк.Ако сте против, моля, потвърдете това, преди да закупят. 【Забележка】 Тъй като изрязани от дърво, теглото и дебелината на клоните ще малко по-различно, но това няма да повлияе на използването.Всичко е направено от естествени дървета, това е безопасно, моля, потвърдете, преди да купите. 【Лесна инсталация】 Просто използвайте две метални шайби, за да се подпре стойка или платформа и клетка за птици заедно, затегнете винта и поставяне на стойка и платформа на клетката.Поставка за птичи костур и платформа могат да се поставят навсякъде в клетките. 【Подходящ за навици птици】 Птици обичат да стоят по високите места и обичат естествени дървета.Дизайн естествена вилици за дървени трупи напълно отговаря на предпочитанията на птиците.Като перфектен подарък за птици. 【Противоскользящий дизайн】 Повърхност на трупа обработени по естествен начин, без бодли, и няма да навреди на малки приятели.Боя не, всички природни, така че вашият малък приятел може твърдо да стои на стойка за птици или платформа. Забележка : Не се притеснявайте, ако в бранша има бели участъци, е резултат на естествения растеж на клоните.Можете да избършете я с кърпа, а след това се наслаждават на топлото слънце. 【Станция на естествените местообитания на птиците】 5 бр., всеки курник е различно!!!Изработена от естествено дърво.3 Поставка за грозде дърва за огрев, 2 Влакчета.Създаване на естествена среда, и нека вашите приятели живеят така, както са в природата.Диаметър на шайбата е 3 виж Метална шайба - това е инструмент, използван за окачване на влакчета до клетката.Материал края на метална пръчка - метална сплав с малко количество цинк.Ако сте против, моля, потвърдете това, преди да закупят. 【Забележка】 Тъй като изрязани от дърво, теглото и дебелината на клоните ще малко по-различно, но това няма да повлияе на използването.

R

Продукти в категория