.

.

врата копчето 2 бр. Пръстеновидна дръжка от Античен Бронз, Плъзгащ Винт кутия, Врата на Багажник, Ретро скрин, Кухня (Цвят: Античен бронз, размер: 30 * 40 мм)

врата копчето 2 бр. Пръстеновидна дръжка от Античен Бронз, Плъзгащ Винт кутия, Врата на Багажник, Ретро скрин, Кухня (Цвят: Античен бронз,

BGN 3.00
Продукти

Стара дръжка за издърпване, болтове в комплектаЗдрав, полезен, лесен за инсталиране.Подходящи за декорация на вашата кухня, всекидневна, спалня и т., Стилна писалка идеален за чекмедже, врата, гардероб, боклук кофи, гардероб, винтажного ракли за бижута, куфар и т. е Подходящ за повечето мебели като шкафове, скринове, гардероби и шкафчета.Стара дръжка за издърпване, болтове в комплекта.Здрав, полезен, лесен за инсталиране.Подходящи за декорация на вашата кухня, всекидневна, спалня и т., Стилна писалка идеален за чекмедже, врата, гардероб, боклук кофи, гардероб, винтажного ракли за бижута, куфар и т. е Подходящ за повечето мебели като шкафове, скринове, гардероби и шкафчета.Характеристика : Стара дръжка за издърпване, болтове в комплекта.Здрав, полезен, лесен за инсталиране.Подходящи за декорация на вашата кухня, всекидневна, спалня и т., Прибиращ се дръжка идеален за чекмедже, врата, гардероб, боклук кофи, гардероб, винтажного ракли за бижута, куфар и т. е Подходящ за повечето мебели като шкафове, скринове, гардероби и шкафчета.Материал : Цинк сплавразмер : приблизително 30*40 мм/1,18*1,57 дюймАцвет : Античен Бронзасписок : 2 бр. При измерения ръчно, моля, имайте предвид разликата в 1-3 виж 2. От екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря.Продава се само на основните стоки, други декорации не се продават.Цвят : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.

R

Продукти в категория